(Poistunut julkaisusta)

Johtava rakennesuunnittelija/tiiminvetäjä / Insinööritoimisto Savolainen Oy, Iisalmi/Kuopio
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020


Insinööritoimisto Savolainen Oy on suomalainen arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun, rakennuttamiseen ja työnvalvontaan erikoistunut insinööritoimisto. Toimintamme on painottunut julkiseen ja teolliseen rakentamiseen ja toiminta-alueenamme on koko Suomi sekä yhteistyökumppaneidemme kohteet ulkomailla. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisenä, ammattitaitoisena ja laadukkaana toimijana ja näiden arvojen pohjalta haluamme jatkaa työtämme asiakkaidemme kumppanina myös tulevaisuudessa. Meillä työskentelee Iisalmessa, Kuopiossa ja Kajaanissa yhteensä 30 suunnittelun ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 2,8 miljoonaa euroa. Lisätietoa: www.inststo-savolainen.fi

Rekrytoimme nyt kasvumme tueksi vireään Savoon

Johtavaa rakennesuunnittelijaa / tiiminvetäjää

Vastaat tehtävässäsi Savolainen Oy:n asiakasprojektien suunnittelusta ja toimit myös 4–6 henkilön suunnittelutiimin esimiehenä. Etsimme tehtävään kokenutta ammattilaista, joka on valmis ottamaan haltuun vastaavan suunnittelijan roolin ja jatkamaan työtä suunnittelijatiimimme kipparina nykyisen tiiminvetäjän siirtyessä eläkkeelle.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (DI tai RI) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävistä teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteissa. Sinulla on vahvat yhteistyö- projektihallintataidot ja olet aidosti kiinnostunut tiiminvetäjän roolista. Haluat myös työskennellä sekä kehittää toimintaamme hyvällä asenteella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia vastuullisessa tehtävässä, yhdessä alueensa johtavassa suunnitteluyrityksessä. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut ja osaavan organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja positiivinen työyhteisö, joka arvostaa osaamistasi. Toimipisteesi sijaitsee Iisalmessa tai Kuopiossa.

Kiinnostuitko? MPS Career Oy hoitaa rekrytointia yhteistyössä kanssamme. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen MPS:n rekrytointijärjestelmään alla olevan painikkeen kautta. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.6.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n rekrytointikonsultit Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193, hilkka.hirvasniemi@mps.fi tai Päivi Rummukainen, puh. 040 760 3381, paivi.rummukainen@mps.fi.