(Poistunut julkaisusta)

Johtava rakennesuunnittelija
WasaPlan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme kokenutta rakennesuunnittelijaa toimimaan

 

JOHTAVANA RAKENNESUUNNITTELIJANA

 

suunnittelutoimistossamme Vaasassa. Vastaat työssäsi rakennesuunnittelutoiminnan kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä ja kasvattamisesta. Oman suunnittelutoiminnan lisäksi sinulla on kyky alihankintaverkoston kehittämiseen ja johtamiseen. Osallistut rakennesuunnitteluun myös itse ja pystyt toimimaan vastaavana rakennesuunnittelijana vaativissa suunnittelukohteissa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI/DI) ja usean vuoden työkokemus sekä uudis- että korjausrakennesuunnittelun tehtävistä. Hallitset eri materiaalit, kuten teräs-, betoni- ja puurakenteet. Kokemus eri mitoitus- ja laskentaohjelmista sekä FISE-pätevyys katsotaan sinulle eduksi. Työskentelet osana projektitiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalta osaamisalueeltaan, ja raportoit suunnittelujohtajalle.

 

Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä sekä kehitysmyönteisyyttä. Sinulla on vahva ongelmanratkaisukyky. Olet yhteistyökykyinen ja liiketoimintalähtöinen. Haluat tehdä monipuolisia hankkeita ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

 

Liity mukaan rakentamaan WasaPlanin ja WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Juha Koivusalo, p. 040-591 2662. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 25.10.2020 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi.