Johtava rakennesuunnittelija / Insinööritoimisto Savolainen
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020


Insinööritoimisto Savolainen Oy on suomalainen arkkitehti- ja rakennesuunnitteluun, rakennuttamiseen ja työnvalvontaan erikoistunut insinööritoimisto. Toimintamme on painottunut julkiseen ja teolliseen rakentamiseen ja toiminta-alueenamme on koko Suomi sekä yhteistyökumppaneidemme kohteet ulkomailla. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisenä, ammattitaitoisena ja laadukkaana toimijana ja näiden arvojen pohjalta haluamme jatkaa työtämme asiakkaidemme kumppanina myös tulevaisuudessa. Meillä työskentelee Iisalmessa, Kuopiossa ja Kajaanissa yhteensä 30 suunnittelun ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 2,8 miljoonaa euroa. Lisätietoa: www.inststo-savolainen.fi

Rekrytoimme nyt kasvumme tueksi

Johtavaa rakennesuunnittelijaa

Vastaat tehtävässäsi Savolainen Oy:n asiakasprojektien suunnittelusta ja toimit myös 4–6 henkilön suunnittelutiimin esimiehenä. Etsimme tehtävään kokenutta ammattilaista, joka on valmis ottamaan haltuun vastaavan suunnittelijan roolin ja jatkamaan työtä suunnittelijatiimimme kipparina nykyisen johtavan rakennesuunnittelijamme siirtyessä eläkkeelle.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (DI tai RI) sekä hyvää kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävistä, erityisesti teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteissa. Sinulla on vahvat yhteistyö- projektinhallintataidot ja olet aidosti kiinnostunut toimimaan rakennesuunnittelutiimimme vetäjänä. Haluat myös työskennellä sekä kehittää toimintaamme hyvällä asenteella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan, vastuullisen tehtävän, yhdessä alueensa johtavassa suunnitteluyrityksessä. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut ja osaavan organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja positiivinen työyhteisö, joka arvostaa osaamistasi. Toimipisteesi voi sijaita Iisalmessa, Kuopiossa tai Kajaanissa.

Kiinnostuitko? MPS Career Oy hoitaa rekrytointia yhteistyössä kanssamme. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen MPS:n rekrytointijärjestelmään alla olevan painikkeen kautta. Etenemme rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS:n rekrytointikonsultit Hilkka Hirvasniemi, puh. 050 323 5193, hilkka.hirvasniemi@mps.fi tai Päivi Rummukainen, puh. 040 760 3381, paivi.rummukainen@mps.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381160
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hilkka Hirvasniemi (MPS)
  • Sijainti: Iisalmi, Kajaani, Kuopio