Johtava psykoterapeutti - Oulu
Vuolle Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Vuolle Setlementti (Oulu), Loisto Setlementti (Helsinki) ja Setlementti Tampere. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen. Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on vuonna 1944 Ouluun perustettu, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista. Meidät tunnetaan opistopalveluiden lisäksi monipuolisista hyvinvointipalveluista. Osana niitä palvelemme mm. rikoksen uhreja ja tekijöitäkin, saatat hyvin tuntea meidät myös Tyttöjen ja Poikien Talojen toiminnasta.

Haemme asiakkaallemme Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluille johtavaa psykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. 
 
Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan provisiolisän, viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet. Tämän lisäksi tuemme sinua ammatillisesti työnohjauksella, omaehtoisilla koulutuksilla sekä monipuolisella työyhteisötoiminnalla. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alan huippuosaajilta. 
 
Johtavana psykoterapeuttina toimit asiakastyön lisäksi terapeuttitiimin esihenkilönä ja vastaat myös palveluiden kehittämisestä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Raportoit työssäsi toimitusjohtajalle ja osallistut tarvittaessa kutsuttuna myös yhtiön hallitustyöskentelyyn. Ensisijaisesti haemme psykoterapeuttia työskentelemään kokoaikaisena työntekijänä, mutta tehtävässä voi olla mahdollisuus toimia myös osa-aikaisesti ammatinharjoittajana.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:
  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta 
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen 
  • vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä 
  • kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai kehittämisestä 
 
Kandee tulla töihin Kandelaan! Tutustu meihin tarkemmin alla olevan videon avulla.
 

 
Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 30.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan Anu Grekulaan 0400 270 940 keskiviikkona 16.6. klo 14-15 tai Marjut Malilaan 040 5233 070 tiistaina 22.6. klo 15-16.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot