(Poistunut julkaisusta)

Johtava psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme johtavaa psykologia maahanmuuttoyksikköön, jossa järjestetään keskitetysti kotoutumista tukevia sosiaalipalveluja. Yksikön asiakkaat ovat pääsääntöisesti kansainvälisen suojelun perusteella oleskeluluvan saaneita alkuvaiheen kotoutujia. Palveluja annetaan myös ihmiskaupan uhreille ja paperittomille henkilöille. Maahanmuuttoyksikkö sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa, joka tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Terveys- ja hyvinvointikeskus on avoinna arkisin klo 7-20. Vastaamme asiakkaiden palvelutarpeeseen tarvittaessa myös klo 16 jälkeen.

Johtavan psykologin tehtävä on uusi ja hän vastaa työryhmästä, johon kuuluu seitsemän psykologia sekä fysio- ja toimintaterapeutti. Maahanmuuttoyksikön henkilökunta on moniammatillista. Tehtävänäsi on vastata työryhmän palvelutoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä osallistua asiantuntijana erilaisiin työryhmiin ja verkostoihin.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveystoimialan meneillään olevassa palvelujen uudistamistyössä sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen esihenkilön tehtävän. Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumisen mahdollisuudet.
Työn voi aloittaa 1.12.2020 tai sovitusti.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme monipuolista kokemusta psykologisesta arviointityöstä ja interventioista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, taitoa tehdä monialaista yhteistyötä sekä johtamisosaamista.

Luemme eduksi perehtyneisyyden lasten ja ulkomaalaistaustaisten henkilöiden kanssa työskentelyyn sekä kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen integraation toteuttamiseen liittyen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Karisto, sari.karisto@hel.fi, p. 09-310 37579

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi