Johtava psykologi / Nuorisovastaanotto
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Nuorisovastaanotto kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Välke-työryhmä auttaa 18-24 -vuotiaita nuoria aikuisia, joilla on lieviä tai keskivaikeita nuoruusikään liittyviä mielenterveyden ongelmia. Välke-työryhmässä hoidetaan nuoria, joiden haasteet liittyvät nuoruusiän kehitykseen, ja joilla on motivaatiota hoitoon sekä kykyä hyötyä lyhytterapeuttisesta hoidosta. Välke-työryhmä tarjoaa lyhytterapeuttista hoitoa yksilökäynteinä tai ryhmämuotoisesti.

Haemme johtavaa psykologia vakituiseen toimeen Nuorisovastaanottoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Johtava psykologi toimii Välke-työryhmän eli 18-24 -vuotiaiden työryhmässä psykologina ja moniammatillisen työryhmän lähiesimiehenä. Psykologin toimenkuvaan kuuluu palveluohjaus, psykologinen arviointi ja tutkimus, yksilö- ja ryhmäterapeuttinen hoitotyö ja konsultaatio. Lähiesimiehenä johtava psykologi osallistuu Nuorisovastaanoton johtamiseen. Työ pitää sisällään kehittämistehtäviä niin Nuorisovastaanoton sisällä kuin laajemminkin kaupunkiorganisaatiossa ja sen ulkopuolella.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää vankkaa kokemusta mielenterveystyöstä.

Eduksi katsotaan kokemus terapiakoulutuksesta ja nuorten kanssa työskentelystä. Myös kokemus esimiestyöstä ja muut vastuutehtävät lasketaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio puh. 050 405 8650. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika loppuu 22.10.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa vs. palvelupäällikkö Anu Vuorio puh. 050 405 8650. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot