(Poistunut julkaisusta)

Johtava psykologi / MPS-Yhtiöt, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

MPS:n ratkaisujen takana ovat aina olleet työstään motivoituneet asiantuntijat, jotka ovat jo liki 45 vuoden ajan kehittäneet tuloksellista ja vastuullista henkilöstöjohtamista. Osaamisessamme yhdistyvät vahva työkäyttäytymisen ymmärtäminen ja liiketoiminnan haasteiden perusteellinen tunteminen. Innoituksemme on ihmisissä – jokainen on hyvä jossain.

Missiomme onkin luoda arvokasta kasvua jokaiselle, mikä tarkoittaa niin yksilöitä kuin organisaatioita.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Meilahdessa, Paciuksenkatu 27:ssä. Tutustu meihin osoitteessa mps.fi. Löydät meidät myös mm. LinkedInistä.

Kokeneen ja arvostetun henkilömme siirtyessä eläkkeelle, etsimme MPS-Yhtiöihin

Johtavaa psykologia

Johtava psykologimme on keskeinen henkilö työkäyttäytymiseen liittyvän osaamisen kehittäjänä ja kaupallistajana. Sertifioimme vuosittain henkilöarviointityötä tekeviä henkilöitä ja auditoimme arviointityön laatua, minkä toteuttaminen on johtavan psykologin vastuulla. Etsimme tähän vastuurooliin psykologia, jolla on valmiudet edistää MPS-tasoisesti osaamista laadukkaasta sekä korkeat eettiset periaatteet täyttävästä henkilöarvioinnista.

Meillä johtava psykologi työskentelee osana Helsingin toimistoamme, joka koostuu niin kokeneista konkareista kuin hieman nuoremmistakin MPS:läisistä. Olemme kaikki erilaisia ja meillä saat rohkeasti olla oma itsesi ja tuoda osaamistasi ja näkökantojasi esiin. Yhtenä MPS:n perusarvoista on, että olemme yhdessä vahvoja. Teemme yhdessä ja autamme toisiamme ylittämään asiakkaamme odotukset.

Asiakasprojekteissa työskentelet tiimissä muiden MPS-asiantuntijakollegoidesi kanssa. Henkilöarviointi- ja rekrytointitoimeksiantojen lisäksi kehität myös omia asiakkuuksiasi. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit tukea asiakkaitamme myös muiden palveluidemme avulla.

Tehtävä edellyttää mielenkiintoa ja kunnianhimoa uusimman kansainvälisen testimenetelmäkehityksen seuraamiseen sekä uusien henkilöarviointiin liittyvien menetelmien tuomiseen osaksi MPS:n palveluportfoliota sekä arviointiperinnettä. Sinulla on osaamista ja näkemystä datan sekä analytiikan mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja työurallasi olet ehtinyt kerryttää vankkaa kokemusta henkilöarviointien tekemisestä.

Johtavan psykologin tehtävä on sisäisen vastuun lisäksi ulkoisten sidosryhmien vaikuttajan rooli. Häneltä odotetaan halua aktiiviseen vaikuttamiseen eri kanavissa sekä korkeaa motivaatiota alan verkostoissa toimimiseen. MPS:n johtavan psykologin vastuu mahdollistaa henkilölle myös omaa organisaatiota laajemman työelämävaikuttajan roolin, johon toivomme uuden henkilön aktiivisesti tarttuvan.

Tehtävä on vaikuttamista, asioihin paneutumista, kehittämistä sekä toimeenpanon edistämistä matriisiroolissa. Vahvat vaikuttamisen sekä yhteistyön tekemisen valmiudet yhdessä innostavan otteen sekä läpivientivoiman kanssa antavat hyvät edellytykset onnistua tehtävässä!

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus näköalapaikkaan MPS:n ytimeen ja työelämän vaikuttamiseen. Mikäli koet paloa tähän vastuuseen, laita hakemuksesi hakupainikkeen kautta 13.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja Marcus Herold puh. 0400 6666 663 ja MPS Career Oy:n toimitusjohtaja Elina Koskela puh. 040 1926 466.

Ihmisen työkäyttäytymiseen liittyvä osaaminen on ollut MPS:n sielu yhtiön perustamisesta alkaen. Vuosien kuluessa työkäyttäytymisen osaaminen on kytkeytynyt sekä useimpiin kaupallisiin palveluihimme että sisäiseen toimintakulttuuriimme. Uskomme ihmiseen ja ymmärrämme ihmisen toimintaa työn kontekstissa. Tämä on meille yrityksenä kilpailuetua tuovaa sekä koko työelämän vaikuttamisen mahdollistavaa osaamista.