(Poistunut julkaisusta)

Johtava PME-asiantuntija
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme nyt  

Johtavan PME-asiantuntijan sijaista

määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on n. kahden vuoden palkattoman vapaan sijaisuus.

Johtava PME-asiantuntija vastaa siitä, että ulkomaantyön hankehallintoa ja PME:tä koskevat ohjeistukset ja käytännöt vastaavat eri rahoittajien tarpeisiin ja palvelevat Lähetysseuran strategian sekä ulkomaantyön ohjelmien suunnittelua, seurantaa, raportointia ja arviointia sekä tulosjohtamista. PME:llä tarkoitetaan kaikkea sitä, mikä liittyy tai vaikuttaa ulkomaantyön kokonaisuuden ja sen ohjelmien suunnitteluun, seurantaan, raportoitiin ja arviointiin sekä niitä tukeviin järjestelmiin ja tulosjohtamiseen.

Johtavan PME-asiantuntijan tehtävä sijoittuu ulkomaanosaston johtajan toimistoon. Hän toimii ulkomaanosaston kotimaassa ja ulkomailla olevien työntekijöiden johtavana asiantuntijana PME:hen liittyvissä kysymyksissä. Hän määrittelee ulkomaantyön PME:hen liittyviä lähestymistapoja ja linjaa laatuvaatimuksia. Tehtävä tukee ulkomaantyön eri ohjelmien seuranta- ja raportointijärjestelmien kehittämistä.

Edellytämme tehtävään valittavalta:
- osoitettua kokemusta PME:n suunnittelusta ja toimeenpanosta vähintään viiden vuoden työkokemuksella. Tehtävään valittavan on hallittava tulosohjauksen (RBM) periaatteet ja toteutus eri rahoitusinstrumenttien (UM/EU) hankkeissa
- kansainvälisten kehityskysymysten sekä Suomen kehityspoliittisten linjausten tuntemusta
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi (esim. espanja, ranska)

Aikaisempi kokemus kehitysyhteistyön, rauhantyön tai kirkollisen työn toimintaympäristöstä, sekä järjestökentän ja UM:n ohjelmatukijärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta erilaisten sähköisten tietojärjestelmien hallinnasta (Salesforce ja M-Files).

Työssä tulee aloittaa syyskuussa mahdollisimman pian. Sijaisuus päättyy 30.9.2021. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi ke 21.8.2019 mennessä osoitteessa https://esra.suomenlahetysseura.fi/rekry_home/homepage.aspx.

Lisätiedot: ulkomaantyönjohtaja Tero Norjanen puhelimitse 040 7648 229 ke 14.8. klo 15.30 – 16.30 ja ma 19.8. klo 15.30 – 16.30 tai sähköpostitse tero.norjanen@felm.org.