(Poistunut julkaisusta)

Johtava pankkivalvoja
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Meillä saat kattavan kuvan useista Suomessa toimivista pankeista ja kokemusta kansainvälisestä valvontayhteistyöstä.

Haemme

JOHTAVAA PANKKIVALVOJAA

pankkien jatkuvaan valvontaan.

Tulet työskentelemään toimistossa, joka vastaa pankkien vakavavaraisuusvalvonnasta ja arvioi eri riskien vaikutuksia pankkien vakavaraisuuteen ja maksuvalmiuteen. Vastaat useamman eri riskialueen, riskienhallinnan ja riskinkantokyvyn valvonnasta. Arvioit noudattaako pankki sääntelyä tukeutuen Finanssivalvonnan ja yhteisen valvontamekanismin (SSM) tarjoamiin työkaluihin ja menetelmiin. Haastat tarvittaessa pankin menettelyt ja toimintatavat sekä pystyt löytämään ratkaisuja vaikeissakin tilanteissa.

Olet kartuttanut monipuolisesti pankkitoiminnan osaamista ja sääntelyn tuntemusta riskienhallinnasta tai sisäisestä tarkastuksesta. Sinulla on näyttöä laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta eri riskialueilla, erityisesti luottoriskeistä, sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Katsomme kokemuksen pääomalaskennasta ja stressitesteistä eduksi. Kommunikoit ja argumentoit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua.

Johtavana pankkivalvojana olet edistämässä pankkien vakautta tiiviissä yhteistyössä dynaamisen asiantuntijajoukkomme kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaisessa ja eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja sen kehittämiseen. Tuemme jatkuvaa kehittymistä monin tavoin myös kansainvälisiä verkostoja hyödyntäen.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (viisi vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Sari Lindqvist, p. 09 183 5382 tai sari.lindqvist(at)finanssivalvonta.fi.

 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA