Johtava palotarkastaja / Pirkanmaan pelastuslaitos
Tampereen kaupunki, Pirkanmaan pelastuslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Pirkanmaan pelastuslaitos huolehtii Pirkanmaan alueen 23 kunnan pelastustoimesta. Pirkanmaan pelastuslaitos on myös keskeinen ensihoito- ja ensivastepalvelujen tuottaja Pirkanmaalla. Pirkanmaan pelastuslaitoksen liikevaihto on noin 53 milj. euroa ja henkilöstömäärä on noin 650. Pirkanmaalla toimii lisäksi noin 800 sopimuspalokuntalaista, jotka osallistuvat pelastuslaitoksen kanssa tekemänsä sopimuksen mukaisesti sammutus- ja pelastustoimintaan. Pirkanmaan pelastuslaitoksella on 16 ympärivuorokautisessa valmiudessa olevaa paloasemaa asemaverkoston kokonaismäärän ollessa 61.

Haemme johtavaa palotarkastajaa vakituiseen virkaan 1.2.2022 alkaen.

Johtavana palotarkastajana toimit onnettomuuksien ennaltaehkäisyn yksikössä valvonnan asiantuntijatehtävissä ja asiakasrajapinnassa. Keskeisenä tehtäväalueenasi on pelastuslaitoksen valvontatoiminnan sekä valvontatoimintaan liittyvän sisäisen ja ulkoisen ohjeistuksen kehittäminen. Tehtävään sisältyy myös viranomaisyhteistyötä, osallistumista valvontatoimintaan, kouluttamista sekä muita onnettomuuksien ehkäisyn tehtäviä. Tehtävän yksityiskohtainen sisältö tarkentuu vahvuuksiesi mukaan. Viran tuloksellinen hoitaminen edellyttää hyvää substanssiosaamista ja vahvaa kehittämisotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia.

Eduksi katsotaan hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tehtävää tukevat lisäopinnot voidaan myös katsoa eduksi

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus, että hän on terveytensä puolesta sopiva virkaan ja annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii perusmuotoisen turvallisuusselvityksen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontapäällikkö Pekka Mutikainen, puh. 040 5698981. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontapäällikkö Pekka Mutikainen, puh. 040 5698981. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523468
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere