(Poistunut julkaisusta)

Johtava palkitsemisen asiantuntija
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Innostutko ihmisistä ja vaikuttamisesta? Oletko hyvä verkostoitumaan ja saamaan ihmisiä mukaan? Löytyykö sinulta näkemyksellisyyttä ja sinnikkyyttä vielä asiat maaliin? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Helsingin kaupungin HR etsii joukkoonsa johtavaa palkitsemisen asiantuntijaa.

Kehitämme vaikuttavaa palkkapolitiikkaa ja palkitsemisen käytäntöjä. Etsimme vaikuttavan palkitsemisen tiimiimme kokenutta palkitsemisen osaajaa. 

Tässä tehtävässä kehität kaupunkiyhteisiä palkitsemisen menetelmiä suunnittelusta toteutukseen ja jatkuvaan parantamiseen. Tiivis kumppanuutesi sidosryhmien kanssa varmistaa palkitsemisen linjakkuuden kaupungin strategian ja henkilöstöjohtamisen painopisteiden kanssa. Luot ja ylläpidät positiivista ja vaikuttavaa yhteistyötä, jotta palkitsemisen hankkeet etenevät onnistuneesti läpi organisaation. Tarjoat asiantuntemusta ja konsultaatiota HR-asiantuntijoille ja muille sidosryhmille myönteisen henkilöstökokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittymiseksi palkitsemisen menetelmin.

 

Tehtävän kelpoisuusehto:

 Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:

Olet palkitsemisen osaaja ja sinulla on kokemusta henkilöstön kannustamisen ja palkitsemisen ratkaisuista. Sinulla on näkemyksellisyyttä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelyäsi leimaa analyyttinen ote ja osaat työskennellä käytännönläheisesti. Kykenet johtamaan vaativia palkitsemisen hankkeita ja sinulla on joustavuutta toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Valmennat mielelläsi palkitsemisen kokonaisuudesta ja sen vaikuttavuudesta. Osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi Helsingin kaupungin strategiaa ja henkilöstöjohtamisen tavoitteiden toteutumista. Kanssasi on mukava tehdä töitä!

Eduksi luetaan:

Luemme eduksi sujuvan englannin ja ruotsin kielen taidon.

 

Tehtävä on ollut aiemmin haettavana, ja aikaisemmin tulleet hakemukset huomioidaan.