(Poistunut julkaisusta)

Johtava ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tehtävän kuvaus

Vammaistyön Töölön ja Cäpsän toimipisteet tarjoavat työelämän osallisuutta edistävää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaa, ryhmämuotoista ohjausta vammaisille ja kehitysvammaisille helsinkiläisille. Toimipisteet tarjoavat myös yksilöllistä, tuetun työllistymisen mallin mukaista työvalmennusta, jonka tavoitteena on asiakkaan työllistyminen.

Haemme nyt toimipisteille JOHTAVAA OHJAAJAA johtamaan ja kehittämään toimintaa.

Johtavana ohjaajana vastaat toimipisteiden päivittäisjohtamisesta, yksikön taloudesta ja toiminnasta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä henkilöstön kanssa. Koska kyseessä on vammaisten työllistymistä edistävät työtoiminnan yksiköt, pääset vahvasti mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään vaikuttamis- ja kehittämistyöhön. Me Helsingin sotessa pyrimme aktiivisesti lisäämään vammaisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille kehittämällä palveluitamme asiakaslähtöisesti ja työllistymisen mahdollisuuksia lisäten.

Johtavana ohjaajana sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja johdat henkilöstöä valmentavan johtamismallin mukaisesti kohti itseohjautuvuutta.Ymmärrät vammaisten, kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa tehtävän työn henkilöstöjohtamisen tarpeet. Osaat tukea henkilöstöä toimimaan asiakaslähtöisesti ja itseohjautuvasti asiakkaiden työllistymisen ja itsenäistymisen erityispiirteet huomioiden. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa ja organisoida työtä, oma työssäjaksamisesi huomioiden. Työ vaatii hyvää stressinsieto- ja mukautumiskykyä.

Tueksesi saat motivoituneen, kannustavan ja ammattitaitoisen esihenkilötyöyhteisön sekä esihenkilön ja luotettavan työnantajan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme marras-joulukuun aikana.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:
Työllisyyspalveluiden tuntemusta ja aiempaa henkilöstöjohtamiskokemusta


Luemme eduksi:
Kokemuksen vammaistyöstä ja näyttöä palveluiden kehittämistyöstä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vammaisten työ- ja päivätoiminnan päällikkö Pauliina Vähäpesola pauliina.vahapesola@hel.fi 0505188261

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/tyollistyminen/tyoelamaosallisuus/