(Poistunut julkaisusta)

Johtava ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme johtavaa ohjaajaa Asumisharjoitteluyksikköön 1.10.2020 alkaen, mutta tehtävä voi alkaa määräaikaisena jo aiemmin sopimuksen mukaan.

Asumisharjoitteluyksikkö on 36 paikkainen sijaishuollon asumispalvelu, jossa asuu 36 nuorta omissa asunnoissaan. Yksikössä työskentelee 12 ohjaajaa, jotka ovat jakautuneet kolmeen alueelliseen tiimiin ja jokaisella ohjaajalla on omat ohjattavat nuorensa. Nuoret ovat pääsääntöisesti huostaan otettuja ja iältään 16-17-vuotiaita.

Asumisharjoittelussa toimii kolme itseohjautuvaa ja kokenutta tiimiä, jonka osaamisen ja työhyvinvoinnin johtaminen ja kehittäminen ovat johtavana ohjaajana vastuullasi. Tehtäviisi kuuluu työn seuranta, arviointi ja asiakasohjaukseen liittyvä päätöksenteko sekä asumisharjoittelun taloussuunnittelu ja -seuranta. Lisäksi vastuullasi on asuntokannasta vastaaminen ja yhteistyö mm. asunnoista vastaavaan toimialaan. Työnkuvastasi 20% ohjautuu lastenkotitoiminnan yhteisiin kehittämistehtäviin. Johtava ohjaajana osallistut lastenkotitoiminnan esimieskokouksiin, yhdessä muiden yksiköiden esimiesten sekä lastenkotitoiminnan päällikön kanssa.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. sosionomi YAMK tai sairaanhoitaja YAMK)

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikosrekisteriotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme sijaishuollon työkokemusta ja lastensuojelulain tuntemusta, esimieskokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, työn kehittämistaitoja, hyviä tietoteknisiä ja dokumentointitaitoja, valmiuksia valmentavan sekä tiedolla johtamisen työotteeseen, valmiuksia itsenäiseen työotteeseen lastenkotitoiminnan kehittämistehtävissä sekä valmiuksia käyttää erilaisia digitaalisia menetelmiä esim. erilaisten kyselyjen toteuttamisessa.

Luemme eduksi Effica-asiakastietojärjestelmän ja Office-ympäristön hallinnan.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi