(Poistunut julkaisusta)

Johtava ohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Tehtävän kuvaus


Haemme johtavaa ohjaajaa lännen alueen lapsiperheiden kotipalvelun vakinaiseen virkasuhteeseen 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Hakuaika päättyy 10.7.2020 kello 16:00.

Johtavan ohjaajan tehtävänä on toimia lapsiperheiden kotipalvelun toiminnan ja henkilöstön lähiesihenkilönä. Asiakastyöhön sisältyy lapsiperheiden kotipalvelun tarpeen arviointi ja asiakaslähtöinen palveluohjaus. Johtavan ohjaajan tehtäviin kuuluu lapsiperheiden kotipalvelun päätösten tekeminen ja kotipalvelun järjestämisen koordinointi. Työhön kuuluu myös asiakkaiden saaman palvelun vaikuttavuuden ja asiakasprosessien seuranta.

Työ sisältää monihallintokuntaista yhteistä työtä muun muassa neuvolan, lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen, lastensuojelun avohuollon, vammaistyön sekä lapsiperheiden perhetyön kanssa.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä myönteistä suhtautumista neuvolatyön ja perhekeskustoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Kelpoisuusehdot:
Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sosionomi (AMK). Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 §:n mukainen sosiaalialalle soveltuva Suomessa suoritettu ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävään on kelpoinen myös henkilö, joka on ennen 1.8.2005 suorittanut tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk- tutkintoa edeltäneen amk-tutkinnon, opistoasteisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillisen tutkinnon esim. sosiaalikasvattaja, sosiaaliohjaaja.

Valviran ammattihenkilölaillistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Lapsiperheiden kotipalvelun ja yhteistyöverkoston tuntemusta sekä myönteistä asennetta perhekeskuskehittämiseen.

Haastattelut ovat tiistaina 21.7.2020.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-291-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Elina Rosenberg puh. 050 594 1137, elina.rosenberg@hel.fi Neuvola- ja perhetyön päällikkö Monica Lindberg puh. 050 538 6641 monica.lindberg@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi