(Poistunut julkaisusta)

Johtava nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Espoonlahden seurakunnassa on haettavana kasvatuksen tiimissä

JOHTAVAN NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Espoonlahden seurakunta on n. 30 000 jäsenen nuorekas ja dynaaminen seurakunta. Kasvatuksen tiimissä on kuusi nuorisotyön virkaa ja yksi diakonian virka. Kasvatuksen tiimissä on ohjausryhmä, johon kuuluvat johtava nuorisotyönohjaaja, kasvatuksen kappalainen ja lapsityönohjaaja. Tiimillä on myös oma sihteeri ja tiimiin kuuluu lisäksi viisi pappia ja kuusitoista lapsi- ja perhetyön työntekijää. Tiimin vastuuesimiehenä on johtava nuorisotyönohjaaja.

Tehtävä on vakituinen virka, jonka haltija toimii nuorisotyöntiimin lähiesimiehenä ja laajan kasvatuksen tiimin tiimivastaavana. Esimiehenä toimii kirkkoherra. Työhön kuuluu nuorisotyön henkilöstö- ja hallintojohtaminen sekä koko laajan kasvatuksen toiminnan johtaminen yhdessä kasvatuksen ohjausryhmän kanssa. Tehtäviin kuuluu myös osallistumista nuorisotyön yhteiseen työnjakoon, koulu- ja partioyhteistyötä sekä rippikoulutyötä.

Odotamme hakijalta itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä halua asettua seurakuntatyön esimiestehtäviin. Arvostamme joustavuutta, paineensietokykyä ja halua johtaa ammattilaisten muodostamaa tiimiä. Työn luonne on kehittävä ja hakijan tulee tunnistaa pääkaupunkiseudun haasteet monikulttuurisena alueena.
Sähköiset hakemukset ja CV jätetään 16.12.2019 KirkkoHR:n kautta klo 15 mennessä.
Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun 17.12.2019.

Johtavan nuorisotyönohjaajan viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto (Kirkon säädöskokoelman nro 124 1 § ja 2 §). Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 601 ja palkkaus on 2985 - 3325 €/kk työkokemuksesta riippuen. Valitun tulee määräaikaan mennessä esittää rikosrekisteriote (KL 6 33§). Virkaan valittavalle voidaan määrätä kuuden kuukauden koeaika (KL 6 17 §). Virka täytetään 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Eduksi katsomme ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisen (sosionomi YAMK) ja Kirjo-koulutuksen, tai valmiudet näiden suorittamiseen.

Lisätietoja: kasvatuksen kappalainen Leena Santaharju, leena.santaharju@evl.fi, p. 040 513 0864 ja kirkkoherra Jouni Turtiainen, jouni.turtiainen@evl.fi, p. 050 432 7515.