(Poistunut julkaisusta)

Johtava lakimies
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Onko sinulla kokemusta finanssialan lainsäädännöstä ja haastavista juridisista tehtävistä? Haluatko tehdä töitä eurooppalaisen finanssialan sääntely- ja valvontatyön näköalapaikalla ja vaativien oikeudellisten tulkintakysymysten parissa? Tule Finanssivalvontaan hankkimaan uutta ja erilaista näkökulmaa urallesi.

Haemme Esikuntaan

JOHTAVAA LAKIMIESTÄ

osaksi lakimiestiimiämme.

Johtavana lakimiehenä valmistelet vaativia toimintaamme liittyviä oikeudellisia päätöksiä, kuten hallinnollisia sanktioita. Olet tukena oikeudellisissa tulkintakysymyksissä ja valvontapäätösten valmistelussa. Tehtävän hoitamisessa on eduksi myös mm. julkisuus- ja hallintolain hyvä tuntemus. Osaamisellasi tuet yksikön muita lakimiehiä. Työssäsi seuraat kotimaisen ja kansainvälisen sääntelyn kehittämistä.

Olet perehtynyt syvällisesti finanssialan lainsäädäntöön. Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja useamman vuoden käytännön kokemus haastavien juridisten tehtävien hoitamisesta. Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja, ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Toimit hyvin työyhteisössä ja pystyt hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta sparraamaan muita. Kirjoitat täsmällistä asiatekstiä suomeksi, ja sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa ja muuttuvassa eurooppalaisessa sääntely- ja valvontaympäristössä. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä finanssialan asiantuntijaksi osaavassa työyhteisössä.

Esikuntaan kuuluvat lakiasiat, viestintä ja hallinnolliset palvelut. Lakiasioissa valmistelemme Finanssivalvonnan sanktiopäätökset sekä osallistumme muihin Finanssivalvonnan tehtäviin liittyvien merkittävien ja periaatteellisten oikeudellisten linjausten valmisteluun. Eurooppalaiseen yhteistyöhön osallistuminen on tiivis osa arkeamme. Hallinnollisissa palveluissa tuemme organisaation kehittämistä sekä toiminnansuunnittelua. Lisäksi koordinoimme Suomen Pankista hankittavia tukipalveluita. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (pääsääntöisesti 5 vuotta).

Lisätietoja antaa Esikunnan päällikkö Sonja Lohse, p. 09 183 5311 tai sonja.lohse(at)finanssivalvonta

Hakuaikaa jatkettu sunnuntaihin 3.11.2019 saakka.

 Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 220, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA