(Poistunut julkaisusta)

Johtava lakimies työeläkealan haastaviin juridisiin tehtäviin
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Johtava lakimies työeläkealan haastaviin juridisiin tehtäviin 

Tule mukaan osaksi kehittyvää vakuutusvalvontaa! 

Etsimme joukkoomme Työeläkelaitokset-toimistoon vahvaa asiantuntemustasi 

JOHTAVA LAKIMIES 

tuomaan vankkaa osaamista ja tukea työeläkealan valvonnan haastaviin juridisiin tehtäviin. Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä sekä haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. 

Sinulla on vankka kokemus työeläkevakuutuksesta – esimerkiksi pitkäaikaista käytännön kokemusta työeläkevakuutusyhtiöstä – ja olet suorittanut oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon. Olet aktiivinen, tavoitteellinen sekä itsenäiseen päätöksentekoon kykenevä asiantuntija. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat. Sinulle on tuttua työskennellä niin yksin kuin isommassakin porukassa, ja osaat johtaa projekteja ja viedä ne aikataulussa menestyksekkääseen päätökseen. Viestit sujuvasti suomeksi, etkä arastele englannin tai ruotsin kieltä.  

Vastaat vaativista juridisista linjauksista yhdessä toimiston ja Vakuutusvalvonnan muiden lakimiesten kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaiset valvonnan asiantuntijatehtävät, hakemusten käsittely, sääntelyhankkeisiin osallistuminen ja toimiston muiden asiantuntijoiden tukeminen lainopillisissa kysymyksissä.  

Tarjoamme sinulle motivoivan ja kiinnostavan työympäristön. Pääset kehittymään ammatillisesti ja työskentelemään finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi työeläkealaa koskeviin valvonnan linjauksiin. Jos merkityksellinen työ sosiaalivakuuttajien valvonnan parissa kiinnostaa, tämä voisi olla sinun paikkasi! 

Virkasuhde on vakinainen. Virkaan valittu määrätään viiden vuoden määräajaksi johtavan lakimiehen tehtävään. Tehtävien palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Kuusela, puhelin p. 09 183 5525 tai mikko.kuusela(at)finanssivalvonta.fi. 

Työeläkelaitokset-toimisto vastaa työeläkeyhtiöiden, eläkesäätiöiden, vakuutuskassojen sekä lailla perustettujen eläkelaitosten vastuullisuuden ja vakavaraisuuden valvonnasta sekä mm. työeläkevarojen asianmukaisesta käytöstä. Lisäksi toimisto osallistuu eläkelaitoksia koskevan sääntelyn valmisteluun ja täytäntöönpanoon.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. 

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA