(Poistunut julkaisusta)

Johtava kuntoutussuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haluatko päästä mukaan kehittämään Stadin soten kuntoutuksen toimintaprosesseja?

Haemme johtavaa kuntoutussuunnittelijaa vakinaiseen virkaan 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jos olet kehittäjä ja johtaja, jolla on erinomainen tuntemus kuntoutusjärjestelmästä ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä sekä apuvälinepalvelusta, olet juuri oikea henkilö!

Johtavana kuntoutussuunnittelijana johdat Apuvälineet - ja kuntoutussuunnitteluyksikköä, joka on osa Helsingin sairaalaa. Vastaat lääkinnällisen kuntoutuksen ostopalveluista, apuvälinepalvelusta ja veteraanikuntoutuksen järjestämisestä. Suorina alaisinasi toimivat kuntoutusohjaaja, kuntoutussuunnittelijat ja apuvälinepalvelun osastonhoitaja sekä veteraaniasiamies.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-808-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:
Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuoltoalan tutkinto ja Valviran myöntämä ammatinharjoittamisoikeus sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtajalääkäri Laura Pikkarainen, 050 366 6781, laura.pikkarainen@hel.fi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi, 09 310 52482, seija.meripaasi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi