(Poistunut julkaisusta)

Johtava konsultti, Taloushallinnon prosessikehitys ja automaatio
Aitomation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tarjoamme nyt todella kiinnostavan ja erilaisen uramahdollisuuden taloushallinnon asiantuntijalle!

Etsimme Aitomationille johtavaa konsulttia, joka kehittää liiketoimintaa ja johtaa kehityshankkeita. Aitomation auttaa yritysasiakkaita automatisoimaan tietotyötä ja taloushallinnon prosesseja.

Aitomation on tietotyön automaatioon keskittyvä yritys. Yhtenä osa-alueena panostamme taloushallinnon ja taloushallintoa lähellä olevien HR-prosessien tehostamista ja ”aitomaatiota”. Etsimme nyt tälle osa-alueelle osaajaa, joka kykenee itsenäisesti johtamaan taloushallinnon asiakkuuksia, kehityshankkeita ja kasvattamaan koko Aitomationin kyseisen osa-alueen suomen johtavaksi taloushallinnon automaatiopraktiikaksi.

Jos moderni taloushallinto, tekoäly, ohjelmistorobotiikka ja lean kiinnostavat, on tehtävä varmasti sinulle mielenkiintoinen. Pääset työssä konkreettisesti vaikuttamaan markkinoiden teknologiseen kehitykseen ja olemaan mukana taloushallinnon prosessien kehityksessä sekä työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa yrityksessä.

Aitomationilla voit hyödyntää aiemman kokemuksesi taloushallinnon prosessiymmärryksestä ja oppia samalla uutta uuden konsultaatioliiketoiminnan kehittämisestä ja automaatiosta. Toimit työssä bisneksen puolella ja viet analytiikan taitojasi käytäntöön eri projekteissa. Johdat taloushallinnon asiakkuushankkeita itsenäisesti työskentelemällä sekä johtoryhmätason että operatiivisen tason kanssa ja kasvatat Aitomationia johtavaksi taloushallinnon automaatiopraktiikaksi.

Työtehtäväsi muodostuvat seuraavista vastuualueista;

  • Business Partner ja itsenäinen hankevastuullinen taloushallinnon asiakasprojekteissa
  • Vahva ja innovatiivinen prosessien kehittäjä ja automaationratkaisujen määrittäjä
  • Taloushallinnon asiakasprojektien identifiointi ja myynti
  • Aitomationin taloushallinnon tarjooman kehittäminen ja kirkastaminen

Tämän lisäksi työskentelyäsi ohjaavat laadulliset ja taloudelliset tulokset. Osaamisen kasvaessa Aitomation tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen liiketoimintavastuuseen taloushallinnon aitomaatiotarjonnasta.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon kehittämisen konsultoinnista ja eduksi lasketaan kokemus liiketoiminnasta. Omaat myös kokemuksen johdon laskentatoimesta, operatiivisesta taloushallinnosta, mittaamisesta ja mittarein ohjaamisesta sekä johdon tukena toimimisesta. Tämän lisäksi hankesuunnittelu ja –johtaminen on sinulle tuttua.

Olet kykenevä näkemään strategisen kuvan ja samalla valmis tekemään töitä kädet savessa. Aitomation on välillä nopeatempoinenkin start-up ja siksi sinulla on hyvä pysyä projektit sekä aikataulut hallinnassasi. Koska Aitomation on yrityksenä verrattain nuori, pääset vaikuttamaan prosesseihin ja työtapoihin. Uskallat tarvittaessa myös haastaa olemassa olevia toimintatapoja halutessasi löytää parhaan ratkaisun.

Tehtävässä tärkeää on myös kyky viestiä erilaisten ihmisten kanssa talousjohtajasta koodariin, sillä olet tärkeässä roolissa edustamassa Aitomationin liiketoimintaa asiakkaille. Työskentelykielenä käytämme suomea ja englantia. Lisäksi ruotsin osaaminen luetaan eduksi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi KTM tai sinulla voi olla muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Voit jättää hakemuksesi tehtävään Baronan nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440622748 tai maarit.watkins@barona.fi