Johtava konsultti, Taloushallinnon prosessikehitys ja automaatio
Aitomation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Tarjoamme nyt todella kiinnostavan ja erilaisen uramahdollisuuden taloushallinnon asiantuntijalle!

Etsimme Aitomationille johtavaa konsulttia, joka kehittää liiketoimintaa ja johtaa kehityshankkeita. Aitomation auttaa yritysasiakkaita automatisoimaan tietotyötä ja taloushallinnon prosesseja.

Jos moderni taloushallinto, tekoäly, ohjelmistorobotiikka ja lean kiinnostavat, on tehtävä varmasti sinulle kiinnostava. Pääset työssä konkreettisesti vaikuttamaan teknologiseen kehitykseen ja olemaan mukana taloushallinnon funktion kehityksessä sekä työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa yrityksessä.

Aitomationilla voit hyödyntää aiemman kehittämisen ja automaation kokemuksesi ja oppia samalla uutta. Toimit työssä bisneksen puolella ja viet IT ymmärryksesi sekä analytiikan taitojasi käytäntöön eri projekteissa. Johdat taloushallinnon kehityshankkeita itsenäisesti työskentelemällä sekä johtoryhmätason että operatiivisen tason kanssa ja kasvatat Aitomationia johtavaksi taloushallinnon automaatiopraktiikaksi.

Aitomationin lähestymistapa tietotyön automaatioon lähtee liiketoimintatavoitteista ja niiden ymmärryksestä. Sen pohjalta tehdään tarkoituksenmukainen toimintakokonaisuuden tai prosessin/prosessien suoraviivaistaminen (lean) ja arvioidaan koneen ja ihmisen järkevä työnjako. Tämän pohjalta määritellään automatisoitavat osa-alueet ja tehdään itse automaatiotyö, ”aitomaatio.”

Työtehtäväsi muodostuvat seuraavista vastuualueista;

 • Business Partner ja itsenäinen hankevastuullinen taloushallinnon asiakasprojekteissa
 • Vahva ja innovatiivinen prosessien kehittäjä ja automaationratkaisujen määrittäjä
 • Taloushallinnon asiakasprojektien identifiointi ja myynti
 • Aitomationin taloushallinnon tarjooman kehittäminen ja kirkastaminen

Tämän lisäksi työskentelyäsi ohjaavat laadulliset ja taloudelliset tulokset. Osaamisen kasvaessa Aitomation tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen liiketoimintavastuuseen taloushallinnon aitomaatiotarjonnasta.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon kehittämisen konsultoinnista ja eduksi lasketaan kokemus liiketoiminnasta. Omaat myös kokemuksen johdon laskentatoimesta, operatiivisesta taloushallinnosta, mittaamisesta ja mittarein ohjaamisesta sekä johdon tukena toimimisesta. Tämän lisäksi hankesuunnittelu ja –johtaminen on sinulle tuttua.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi KTM tai sinulla voi olla muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Olet kykenevä näkemään strategisen kuvan ja samalla valmis tekemään töitä kädet savessa. Aitomation on välillä nopeatempoinenkin start-up ja siksi sinulla on hyvä pysyä projektit sekä aikataulut hallinnassasi. Koska Aitomation on yrityksenä verrattain nuori, pääset vaikuttamaan prosesseihin ja työtapoihin. Ei ole pahitteeksi, jos uskallat haastaa toimintatapoja halutessasi löytää parhaan ratkaisun.

Sinun on hyvä pystyä viestimään erilaisten ihmisten kanssa – talousjohtajasta koodariin, sillä olet tärkeässä roolissa edustamassa Aitomationin liiketoimintaa asiakkaille. Työskentelykielenä käytämme suomea ja englantia. Lisäksi ruotsin osaaminen luetaan eduksi.

Voit jättää hakemuksesi tehtävään Baronan nettisivujen kautta. Pidämme kesätaukoa ja jatkamme rekrytointiprosessia elokuussa, jolloin konsulttimme ovat Sinuun yhteydessä jatkokeskustelun osalta. Tarvittaessa lisätietoja antaa seniorikonsultti Maarit Watkins p. 0440622748, yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1280958
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 4.8.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Puhelin: 0440622748
 • Sijainti: Helsinki, Espoo