Johtava kaupunginasiamies (juristi)
Helsingin kaupunki Kaupunginkanslia Oikeuspalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Kaupunginkanslian oikeuspalvelut huolehtii kaupungin oikeudellisesta edunvalvonnasta, tuottaa kaupunkiorganisaatiolle oikeudellisia palveluita sekä edistää kaupunkiorganisaation oikeudellista asiantuntemusta ja sen kehittämistä.

Helsingin kaupungin tavoite on olla maailman toimivin kaupunki. Ollakseen maailman toimivin kaupunki, Helsinki tarvitsee maailman toimivimman valmistelu- ja täytäntöönpanokoneiston. Me juridiikan ammattilaiset kaupunginkanslian oikeuspalveluissa olemme mukana rakentamassa maailman toimivinta kaupunkia. Palvelulupauksemme on ”Kokonaisvaltaista, ymmärrettävää ja edistyksellistä oikeuspalvelua!” 

Haemme oikeudellisten asioiden asiantuntijajoukkoomme johtavaa kaupunginasiamiestä (juristi) yhteisöt ja verot -tiimiimme. Johtava kaupunginasiamies toimii viranhaltijana tiimin päällikkönä johtaen tiimin toimintaa ja vastaten tiimille asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Tiimin toimialaan kuuluvat mm. yhteisö-, insolvenssi- ja vero-oikeudellisten asioiden sekä lainoihin ja takauksiin liittyvien asioiden hoitaminen. Johtava kaupunginasiamies vastaa edellä mainittuihin oikeudenaloihin liittyvien toimeksiantojen hoitamisen koordinoimisesta sekä kyseisten oikeudenalojen osaamisen edistämisestä kaupunkiorganisaatiossa.

Tarjoamme Sinulle laajaa, monipuolista ja vaihtelevaa työtä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa näköalapaikalla asiantuntevassa ja osaavassa, mutta rennossa sekä innovatiivisessa työyhteisössä. Voit olla hakemamme henkilö, jos Sinulla on vahvaa osaamista tiimin vastuulle kuuluvista oikeudenaloista sekä osaamista ja kykyä esihenkilötyöhön. Työskentelyotteesi on ratkaisu- ja asiakaslähtöinen sekä dynaaminen. Olet tiimipelaaja ja koet toimintojen ja työyhteisön kehittämisen luontaiseksi osaksi työtäsi. 
 
Kelpoisuusehtona on oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aiempi ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Ennen viran vastaaottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. 

Lisäksi edellytyksenä on vahva kokemus ja osaaminen tiimin toimialaan kuuluvista oikeudenaloista ja tehtävistä, kyky ja osaaminen esihenkilötehtäviin sekä työyhteisön ja sen toimintojen kehittämiseen. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä moninaisten sidosryhmien kanssa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika päättyy maanantaina 30.11.2020 klo 16.00. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain: KANSLIA-02-30-20. Hakemukset ovat julkisia.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot