(Poistunut julkaisusta)

Johtava kasvatuksen virka
Helsingin seurakuntayhtymä, Oulunkylän seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Oulunkylän seurakunnassa on avoinna johtava kasvatuksen virka. Virka täytetään 1.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viranhaltijan tehtävään kuuluu
- johtaa kasvatuksen tiimiä ja kehittää lasten ja nuorten kasvun polkua seurakunnassamme (varhaiskasvatus, varhaisnuoriso- ja nuorisotyö, rippikoulut, työ lapsiperheiden parissa)
- toimia perhetyöntekijän, lastenohjaajien (8) ja nuorisotyönohjaajien (3) lähiesimiehenä
- osallistua seurakunnan johtoryhmän työskentelyyn
- osallistua kasvatuksen perustyöhön sovituin osin (mm. rippikoulu)

Varhaiskasvatuksen tiimissä on perhetyöntekijä, kahdeksan lastenohjaajaa sekä varhaiskasvatuksen pappi. Seurakunnassamme on useita IP-kerhoja ja monipuolista perhekerhotoimintaa. Nuorisotiimissä on kolme nuorisotyönohjaajaa ja kaksi pappia (nuorisopappi ja rippikoulupappi). Nuorisotyön käytössä on oma toimitila. Kouluyhteistyöllä ja leiritoiminnalla on vankat perinteet.

Etsimme innostunutta ja osaavaa kasvatuksen ammattilaista. Toivomme oma-aloitteista, määrätietoista ja tavoitteellista työotetta. Odotamme sinulta osaamista esimiestyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä toimintaympäristön tuntemusta. Tehtävä edellyttää kykyä ja halua kehittää ja priorisoida. Tehtävän hoito vaatii valmiutta ilta-, viikonloppu- ja leirityöhön.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi AMK, teologian maisteri tai soveltuva kasvatusalan tutkinto. Johtamiskoulutus luetaan eduksi. Valittavan tulee olla konfirmoitu Suomen ev.-lut. kirkon jäsen. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan. Noudatamme Kirkon virka- ja työehtosopimusta ja Helsingin seurakuntayhtymän virkasääntöä. Koeaika on 6 kk. Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (RLL 6 § 2) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Sähköiset hakemukset ke 21.8.2019 klo 15 mennessä, täytä hakulomakse osoitteessa evl.fi/rekry. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään tiistai-iltana 27.8.2019. Tavoitteena on, että valinta käsitellään seurakuntaneuvoston kokouksessa 9.9.2019.

Lisätiedot:
Kappalainen Kaisa Heininen (18.8. saakka), p. 050 380 4103. kaisa.heininen@evl.fi
Kirkkoherra Ulla Kosonen (19.8. alkaen), p. 050 380 4097, ulla.kosonen@evl.fi,

Helsingissä 2.8.2019
Ulla Kosonen, kirkkoherra