Johtava kasvatuksen viranhaltija
Vantaan seurakunnat, Korson seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Avoinna oleva virka on uusi ja on syntynyt Korson seurakunnan kasvatuksen pitkäjänteisen rakenneuudistuksen yhteydessä. Kasvatuksen kehittämistyössä on pyritty selkeyttämään hallintorakennetta ja vapauttamaan resursseja seurakuntalaisten kohtaamiseen ja seurakuntalaisrajapinnassa tehtävään kasvatustyöhön.

Haemme siis ennen kaikkea ”palvelevaa johtajaa”, jonka johtamisessa heijastuu yhtäältä myötätuntoinen ja lojaali, toisaalta jämäkkä työote. Viranhaltija vastaa kasvatuksen työalasta, johon kuuluvat varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön eri tehtäväalueet. Johtava kasvatuksen viranhaltija toimii työalansa työntekijöiden esimiehenä. Hän vastaa johtamis- ja esimiestyöstä sekä hallinnollisista tehtävistä. Hän osallistuu myös verkostoyhteistyöhön.

Viran kelpoisuusehtona on Kirkkohallituksen päätöksen nro 124 mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen tutkinto varhaiskasvatuksesta tai nuorisotyöstä tai näitä ylempi teologinen tutkinto. Lisäksi hakijalta odotetaan laaja-alaista perehtyneisyyttä kirkon kasvatustyöhön ja alalla saavutettua riittävää työkokemusta. Lisäksi arvostamme tehtävään soveltuvaa esimieskoulutusta ja johtamiskokemusta. Kasvatustyön erityisosaamiseen liittyen odotamme innovatiivisuutta, tavoitteellista kehittämisotetta, kokonaisuuksien hallintaa, verkostoitumiskykyä ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 601 mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Virka täytetään 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja lapsityönohjaaja Lea Heikkilä 0503365865 tai kirkkoherra Tuomas Antola 044 422 0355, tuomas.antola@evl.fi.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella 28.2.2019 klo 15.00 mennessä. Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun ma 4.3. klo 10-17. Soveltuvuustestit jatkoon päässeille pidetään viikolla 10.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226788
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa