(Poistunut julkaisusta)

Johtava kanttori
Rauman seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Rauman seurakunta jatkaa johtavan kanttorin viran hakuaikaa 20.3.2020 saakka. Aikaisemman hakuajan puitteissa (14.2.2020) lähetetyt hakemukset ovat mukana haussa.

Rauman seurakunnassa on neljä kanttorin virkaa. Etsimme innovatiivisella otteella työskentelevää kirkkomuusikkoa johtavan kanttorin virkaan kanttoritiimimme esimieheksi sekä johtamaan ja kehittämään seurakunnan musiikkitoimintaa yhdessä tiiminsä ja seurakunnan muiden työalojen kanssa. Lähiesimiehenä johtava kanttori vastaa tiiminsä työnjaosta sekä työalansa toiminnan ja talouden suunnittelusta, seurannasta ja toteuttamisesta.

Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja monipuolista musiikin ammattilaista, jolla on taito huomioida työssään sekä kirkkomusiikin perinne että uudet musiikin tyylilajit. Odotamme, että virkaan valittavalla on kokemusta seurakuntatyöstä sekä halua ja taitoa toimia esimiehenä. Virkaan valittavalla tulee olla johtamiskoulutus suoritettuna tai valmius sellaisen suorittamiseen.  Aikaisempi kokemus esimiestehtävistä luetaan hakijan eduksi.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen, ja hänellä tulee olla Kirkkohallituksen päätöksen 123/2015 mukainen kelpoisuus virkaan. Virkaan valitulta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. 

Hakuaika päättyy perjantaina 20.3.2020 klo 15. Virka täytetään 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkaan valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen KirVESTES vaativuusryhmän 602+ mukainen. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen: rauma.seurakunta@evl.fi (tai postitse osoitteeseen: Rauman seurakunta, kirkkoneuvosto / kanttorin virka, Kirkkokatu 2, 26100 Rauma).  

Haastattelut musiikkinäytteineen järjestetään torstaina 2.4.2020. Haastatteluun valitut kutsutaan henkilökohtaisesti.

Tul snääki föleihi Rauma seorkuntta!