JOHTAVA KAAVOITTAJA
Mäntsälän kunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Tulet johtamaan kaavoitusta ja osallistumaan kaikkiin kaupunkikuvaan keskeisesti liittyviin hankkeisiin.

Mäntsälän kunta hakee

JOHTAVAA KAAVOITTAJAA

Tule joukkoomme kaavoittamaan tulevaisuuden Mäntsälää. Mäntsälän kunta hakee vakituista johtavaa kaavoittajaa, joka vastaa yleiskaavojen ja asemakaavojen valmistelusta. Johtava kaavoittaja toimii lähiesihenkilönä muille kaavasuunnittelijoille.

Johtava kaavoittaja jatkaa koko kunnan yleiskaavatyön valmistelua. Yleiskaavan osalta on valmistunut yleiskaavaluonnos kesäkuussa 2021 ja se on nähtävillä joulukuun puoliväliin asti. Sen jälkeen työ jatkuu kaavaehdotuksen työstämisellä kaavaluonnoksen esittelyiden ja saadun palautteen perusteella. Asemakaavojen osalta työtehtäviin kuuluu asemakaavojen laadinta sekä asemakaavaprosessin läpiviennin kehittäminen ja niihin liittyvien selvitysten koordinointi ja viranomaisyhteistyö.

Olet myös mukana kaikissa kaupunkikuvaan keskeisesti liittyvissä hankkeissa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Helsingin seudulla ja Lahden kasvukäytävällä kehittyvässä sekä yritysmyönteisen kunnan maankäytön tulevaisuuden suunnittelussa. Mäntsälän kuntakehityspalveluiden asiantuntijatehtävissä pääset työskentelemään mukavassa, matalan linjan organisaatiossa ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin kehityshankkeisiin.

Odotamme sinulta kokemusta yhdyskuntasuunnitteluista ja kaavoitusprosesseista. Arvostamme lisäksi, mikäli sinulla on kokemusta kuntasektorilla työskentelystä. Tehtävä edellyttää näkemyksellisyyttä yhdyskuntasuunnitteluun, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, tietoteknistä osaamista ja hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi tehtävä edellyttää osaamista suunnittelu- ja paikkatieto-ohjelmista. Käytössämme on ArcGis-pohjainen FactaMap sekä Esrin ArcGIS Pro ja dmCity.

Koulutusvaatimus: yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai tehtävään soveltuva muu korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, diplomi-insinööri, filosofian maisteri/suunnittelumaantiede). Työn alkamisajankohta on 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään ottamaan mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakuaika päättyy 1.11.2021 klo 12.00. Hakemukset ainoastaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja kuntakehitysjohtaja Vesa Gummerus, puh. 040-314 5467, vesa.gummerus@mantsala.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot