Johtava IFRS-tilinpäätösasiantuntija
Finanssivalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Haemme 

JOHTAVAA IFRS-TILINPÄÄTÖSASIANTUNTIJAA

IFRS-standardien soveltamiskysymyksiin ja valvontaan.

Hallitset kattavasti vaativat IFRS-tilinpäätöskysymykset ja olet valmis syventämään osaamisesi huipputasolle. Tunnet erityisesti konserniraportointia (IFRS 10, 11, 12) sekä käypään arvoon arvostamista (IFRS 13) koskevat standardit ja niiden soveltamisessa käytettäviä hyviä käytänteitä sekä menetelmiä. Katsot asioita laajasti ja uskallat haastaa standardien soveltamista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

IFRS-asiantuntijana pääset edistämään sijoittajansuojaa sekä rahoitusjärjestelmän vakautta. Olet mukana kehittämässä IFRS-valvontaa yhdessä eurooppalaisten valvojien kanssa. Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön tuen, mukavan työskentelyilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen.

Katso video IFRS-valvonnasta.

Virkasuhde on vakinainen, valittu henkilö määrätään johtavan IFRS-tilinpäätösasiantuntija tehtävään viiden vuoden määräajaksi. Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 18, tehtäväkohtainen palkanosa on 5 431 euroa/kk. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen ja ammatinhallintaan perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Henkilökohtainen osa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Tiina Visakorpi, p. 0400 606 734, päivittäin klo 10–12 tai sähköpostitse ajasta sopien tiina.visakorpi(at)finanssivalvonta.fi.

IFRS-valvonta valvoo listayhtiöiden ja Finanssivalvonnan valvottavien IFRS-tilinpäätöksiä ja taloudellista informaatiota. IFRS-valvonta on osa Finanssivalvonnan pääomamarkkinoiden valvontaa, jonka tavoitteena on edistää sijoittajainformaation hyvää laatua ja läpinäkyvyyttä sekä sijoittajien luottamusta markkinoihin ja niillä toimiviin. Tehokas pääomamarkkinoiden valvonta tukee vakuutus- ja rahoitussektorin valvottavien vakavaraisuusvalvontaa ja siten vakautta.

Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463242
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiina Visakorpi (tiina.visakorpi (a) finanssivalvonta.fi)
  • Puhelin: 0400606734
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa