(Poistunut julkaisusta)

Johtava ICT-asiantuntija
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2018

Haemme tietotekniikkayksikön ICT-palvelut tiimiin

JOHTAVAA ICT-ASIANTUNTIJAA (työavain on 47-18-18)

vastaamaan kaupungin tietoliikenneverkon sekä työasema- ja kapasiteettipalvelujen kehittämisestä yhdessä kaupungin ICT-osaajaverkostojen kanssa.

Helsingin kaupungin tietoliikenneverkko työasema- ja kapasiteettipalveluineen on yksi Suomen laajimmista ICT palvelukokonaisuuksista. Tehtävänä on suunnitella ja johtaa nykyaikaisen tietoteknisen infrastruktuurin kehittämistä pitkällä aikavälillä sekä ohjata toimialoja ja liikelaitoksia tietoteknisen infrastruktuurin kehittämisessä ja palvelujen käytössä. Lisäksi tehtävänä on vastata palvelujen tuottamisesta, toimittajahallinnasta monitoimittajaympäristössä sekä palveluun liittyvien kilpailutusten, päätösten ja hankintojen valmistelusta sekä sopimuksista ja talouden seurannasta.

Haemme ammattilaista, jolla on jo vahvaa näyttöä tietotekniikan laaja-alaisesta ja oivaltavasta soveltamisesta organisaation toiminnassa, kokemusta julkisista hankinnoista ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta toimintamallien kehittämisestä ja jalkauttamisesta.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja usean vuoden kokemusta vastuualueen vaativista asiantuntijatehtävistä ja asiantuntijatiimien / - verkostojen johtamisesta.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää englannin kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Eduksi luemme ICT-alalta suoritetun korkeakoulututkinnon/ koulutuksen.

Tarjoamme suuren työnantajan edut ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen.

Tehtävän palkka on 4800 - 5200 euroa kuukaudessa riippuen työkokemuksesta. Tehtävä on vakinainen ja täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. ICT-palvelupäällikkö Riitta Mäkinen puh. 09- 310 36282. Soittoajat:  13.2.2018 klo 9-10 ja 14-15 ja 20.2.2018 klo 10-11.

Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun www.helsinkirekry.fi.

Hakuaika päättyy 26.02.2018 klo 16.00. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.