(Poistunut julkaisusta)

Johtava erikoissuunnittelija
Tampereen kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Kaupunkiympäristön palvelualue/Yleiskaavoitus

Johtava erikoissuunnittelija ohjaa osaltaan tiedonhallinnan järjestämistä sekä seurantatiedon tuottamista jatkuvasti kehittyvän kaupungin tarpeisiin maankäytön kokonaisprosessissa. Lisäksi johtava erikoissuunnittelija vastaa kokonaisuutena yleiskaavoituksen paikkatietoon liittyvästätoiminnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään vaativaa tietokanta- ja tietomalliosaamista. Hakijalta toivotaan osaamista Oracle Spatial ja PostgreSQL/PostGIS -tietokannoista, GeoServer -rajapintapalvelimesta sekä QGIS ja FME -paikkatieto-ohjelmista.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Pia Hastio Puh. 040 801 6917.

Hakuaika päättyy 20.6.2018. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI-rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. Paikkaa aikaisemmin hakeneet hakijat otetaan haussa huomioon ilman erillistä ilmoitusta.

IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.

Viitekoodi
1-276-18