Johtava energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Energia-asiantuntija, etsitkö uusia haasteita ja haluatko työskennellä osana asiantuntijatiimiä johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Yksikössämme työskentelee energiatekniikan, rakennusautomaation sekä LVISA-tekniikan asiantuntijoita ja etsimme nyt vahvistusta Vantaan toimipisteeseemme. Mielenkiintoiset sopimusasiakkuudet ja loistoporukka odottavat, joten lue lisää!

Johtavana energia-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu Caverionin asiantuntijapalveluiden asiakkuuksissa energiahallintasopimusten vastuuhenkilönä toimiminen ja energiahankkeissa johtavassa roolissa oleminen. Työkuvasi voi sisältää myös energiapalveluiden myyntityötä. Hallitset kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen energiakatselmoinnista muutostöiden toteuttamiseen, sekä miten LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. 

Meillä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja saat vastuullesi haastavat, monipuoliset ja palkitsevat työtehtävät. Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän tehtävässäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden sekä jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut, kuten laajennetun liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme toisistamme huolen panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kokemusta kiinteistöjen energiakatselmuksista, energiahankkeista, energiahallinnasta ja asiakastyöstä. Katsomme eduksi myös LVISA-tekniikkaan, lämpöpumpputekniikan ja energiakäyttöön sekä -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärryksen sekä kokemuksen talotekniikan suunnittelusta tai projektien toteutuksesta.  Työtehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista osaamista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 16.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Antero Vauhkonen, p. 050 539 3479. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot