(Poistunut julkaisusta)

Johtava energia-asiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haemme Asiantuntijapalvelut- yksikköömme ammattitaitoista energiatehokkuustoiminnan osaajaa energiatehokkuusliiketoiminnan johtoon. Oletko energia-asiantuntijan tehtävissä ja valmis ottamaan seuraavan askeleen? Mielenkiintoiset sopimusasiakkuudet ja loisto porukka odottaa sinua!

Tehtävä tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan osana johtavaa kiinteistötekniikka-alan yritystä. Johdettavanasi on asiantunteva ja toimiva tiimi energia-asiantuntijoita, joka on myös voimavarasi ratkaisuja ja asiakassopimuksia kehittäessäsi ja kasvattaessasi liiketoimintaa edelleen.

Johtava energia-asiantuntija vastaa energiahallinnan sopimusasiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Toimit esimiehenä omalle tiimillesi ja otat vastuun Etelä-Suomen alueen energiatehokkuusliiketoiminnasta. Pääset toimimaan keskeisessä roolissa Suomen suurimpien kiinteistönomistajien energiatehokkuuden kehittämisessä, sekä johtamaan oman henkilöstön työtä.

Tehtävässä menestyt vankalla alan kokemuksella ja asiakaslähtöisellä asenteella. Koulutukseltasi voit olla diplomi-insinööri tai insinööri ja Työkokemuksesi painopiste on suuntautunut energiatehokkuuteen. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Posti, p. 040 182 8044. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoja antaa myös HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 26.05.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.