(Poistunut julkaisusta)

Johtava diakoniatyöntekijä
Pirkkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Pirkkala tarjoaa haastavan ja innostavan ympäristön nopeasti kasvavana kuntana. Johtavan diakoniatyöntekijän virka on seurakunnassa uusi. Haemme siihen henkilöä, jolla on strategista näkemystä diakonian kehittämisestä ja kykyä johtaa neljän hengen diakoniatiimiä. Virkaan sisältyy myös työnjaon mukaisesti diakonian perustyötä.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen päätöksen (nro 124/24.1.2017) mukainen ammattikorkeakoulututkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen diakonian virkaan kelpuuttava tutkinto. Pidämme seurakuntatyön tuntemusta tärkeänä. Lisäksi edellytetään tehtävään soveltuvan esimieskoulutuksen suoritusta tai koulutukseen sitoutumista. Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta. Tehtävien menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan diakoniatyön hyvää ammatillista osaamista, kykyä työalan kehittämiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalisen median hallintaa.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmään 601. Virkaan valittavan henkilön on oltava ev.lut.kirkon konfirmoitu jäsen ja toimitettava työnantajalle ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus  sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virkaan kuuluu kuuden (6) kuukauden koeaika.

Johtavan diakoniatyöntekijän virka täytetään 1.10.2019 alkaen.

Virkaa liittyätt kirjalliset hakemukset, joista näkyy opinto- ja työhistoria, on toimitettava 23.5.2019 klo 15:een mennessä osoitteeseen Pirkkalan seurakunnan kirkkoneuvosto, Suupantie 10, 33960 Pirkkala. Hakemuksen voi  jättää myös sähköpostilla osoitteeseen reetta-liisa.majamaki@evl.fi. Mahdolliset haastattelut tapahtuvat 28.5.2019.