Johtava asiantuntija

Helsingin Kaupunki
Tietoa tehtävästä

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen rakennetun ympäristön toimialaa tuntevaa johtavaa asiantuntijaa. Tehtävä sijoittuu tilat-palvelun koordinointi ja toimivuuden varmistaminen tiimiin, jossa on yhdeksän jäsentä. Tiimi koordinoi tilat-palvelun kehittämistä ja toimitilastrategian toimeenpanoa. Tiimi vastaa toiminnan varmistamisen toimintamallin kehittämisestä ja käyttöönotosta sekä rakennusautomaatiojärjestelmien asiantuntijatehtävistä hankkeissa ja rakennuksen elinkaaren aikana.

Tehtäviisi kuuluu toimitiloihin liittyvän kehittämisen koordinointi. Toimit laaja-alaisesti yli palvelu- ja toimialarajojen, niin kaupunginkanslian strategiaosaston kuin asiakastoimialojemme kanssa. Tarvitsemme henkilön, joka kykenee konkretisoimaan kaupungin strategiset linjaukset toimitilojen järjestämiseen, hallinnointiin, vuokraamiseen ja kehittämiseen. Tulet työskentelemään tilat-palvelumme päälliköiden kanssa sujuvoittaen toimintaamme, luoden parempaa asiakaskokemusta sekä lisäten ymmärrystä toimitiloille asetetuista tavoitteista.

Kelpoisuusehto:
- vähintään viiden vuoden työkokemus monipuolisista tehtävistä rakentamis- tai kiinteistöalalta sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi teknilliseltä tai kaupalliselta alalta
- erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot sekä keskeisten viestintäkanavien sujuva hallinta

Lisäksi edellytämme toimialan tuntemusta, kokemusta projektien johtamisesta ja yhteistyön fasilitoimisesta. Tehtävän kannalta keskeistä on myös osaaminen ja sitoutuminen arvojemme mukaiseen rakentamiseen ja ylläpitoon (pitkäikäisyys, terveellisyys, turvallisuus, vähähiilisyys ja vastuullisuus).

Toivomme myös, että sinulla on kokemusta rakennuttamisen eri toimintamuodoista (etenkin allianssi- ja elinkaarihankkeista) sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja johtamistaidot.

Sitoudumme tarjoamaan sinulle innostavan työyhteisön ja työilmapiirin. Saat mahdollisuuden työskennellä monipaikkaisessa työyhteisössä, monipuolisten ja ammatillisesti kehittävien tehtävien parissa. Pääset vaikuttamaan pääkaupungin kehittämiseen paikaksi, jossa asukkaat elävät hyvän elämän, arki on toimivaa, liikkuminen helppoa sekä yhtä lailla palvelut kuin luonto ovat lähellä. Helsinki on vetovoimainen kaupunki kasvaessaan yhden prosentin vuosivauhtia. Työllämme mahdollistamme terveelliset ja turvalliset tilat kaupunkilaisille ja työntekijöille.

Hakuaikaa jatkettu 19.4. asti, aikaisemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Jari Virtala, puh. 09 310 29164 (arkisin klo 11-12), jari.virtala(a)hel.fi tai yksikön päällikkö Katri Kuusinen, puh. 09 310 39163

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/tontit/tilat/toimitilastrategia

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta