(Poistunut julkaisusta)

JOHTAVA ASIANTUNTIJA
Helsingin kaupunginkanslia, elinkeino-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Työavain 47-17-19
Vakinainen työsuhde  
Hakuaika päättyy 28.2.2019  kello 16.00 
Elinkeino-osasto, Unioninkatu 28 A, 00099, Helsingin kaupunki 
Helsingin kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto
Hallinto- ja toimistoala
 
Tehtävän kuvaus
Helsingin tavoitteena on olla maailman toimivin kaupunki ja tarjota paras mahdollinen toimintaympäristö yrityksille. Helsingin kaupunkistrategian mukaisesti kaupunki haluaa toimia yhä tiiviimmässä yhteistyössä yritysten kanssa ja kehittää yhä yritysmyönteisempää Helsinkiä. 

Etsimme nyt elinkeino-osastolle johtavaa asiantuntijaa tukemaan laadukasta ja vahvasti tulevaisuuteen katsovaa elinkeinopoliittista valmistelua. Sinulla on vahva ja laaja osaaminen elinkeinoelämästä ja kykyä toimia yrityskentässä jalostaen sieltä saamaasi tietoa kaupungin elinkeinopoliittisten strategiatavoitteiden ja toimenpideohjelmien muotoon. 

Toimit osaston johtavana asiantuntijana sujuvasti muuttuvissa tilanteissa niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Viet vastuullisesti läpi vaativia valmistelutehtäviä ja vastaat myös elinkeinojaostoon liittyvän prosessin hallinnasta, kehittämisestä ja seurannasta. Työskentelet luontevasti yritysten kanssa sekä kaupungin ja yhteistyökumppaneiden verkostoissa. Tarvittaessa toimit myös asiantuntijana osaston johtoryhmässä.

Toimintatavaltasi olet suunnitelmallinen, tavoitteellinen ja selkeä. Näet ison kuvan ja pystyt priorisoimaan ja keskittymään olennaiseen. Osaat selkeän kirjallisen ilmaisun ja tiivistämisen taidon.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme suomen kielen ja englannin kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus julkishallinnosta, strategiatyöstä ja vaikuttavuuden mittaamisesta luetaan hakijalle eduksi

Tehtävä on uusi ja sijoittuu suoraan elinkeinojohtajan alaisuudessa toimivaan tiimiin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva, puh. 050 559 9183, keskiviikkona 6.2. klo 12-13, perjantaina 22.2. klo 16-17 ja maanantaina 25.2. klo 15-15.40.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.