(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

TULE JOHTAVAN ASIANTUNTIJAN TEHTÄVÄÄN ARVIOINTITIIMIIN
yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä yli 300 kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Johtavan asiantuntijan tehtävässä Valuation-arviointitiimissä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöalan osaamistasi. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

Johtavan asiantuntijan tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Newsec Valuation tarjoaa kiinteistöarviointi- ja konsultointipalveluita kotimaisille sekä kansainvälisille kiinteistösijoittajille ja -rahoittajille sekä käyttäjäomistajille ja kiinteistökehittäjille. Johtavan asiantuntijan tehtävässä toimit asiakkuustiimin vetäjänä. Tehtävän myötä sinulle tulevat tunnetuksi Skandinaviassa toimivat sekä markkinoille aikovat sijoittajat ja rahoittajat.

 Tehtävässä vastaat mm.

  • Asiakkuustiimisi myynnin ja markkinoinnin koordinoinnista
  • Asiakkuuksien ylläpidosta
  • Oman asiakassegmentin liiketoiminnan kehittämisestä
  • Portfolioarvioinneista koskien keskeisiä asiakkaitamme
  • Markkina-analyyseistä
  • Commercial DD- selvityksistä sijoittajille
  • Newsec cross-border yhteistyön ylläpidosta omalta osaltasi Suomessa ja Pohjoismaissa sekä BNP allianssin kautta Euroopassa

EXCELLENCE
Tunnet kiinteistöalan ja alan avainhenkilöt sekä omaat jo noin viiden – kymmenen vuoden kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä.

Sinulla on soveltava korkeakoulututkinto ja olet suorittanut mielellään AKA ja/tai RICS – tutkinnot. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset täydellistä suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa, sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä erinomaista Office-ympäristön hallintaa.

INNOVATION
Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvattaa vastuuta ja kehittyä Suomen suurimmassa arviointi- ja konsultointitiimissä yli 1700 pohjoismaisen kollegan kanssa.

INTEGRITY
Luottamuksellisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, toimimme aina eettisesti pitkäjänteisesti sekä kollegoidemme että asiakkaidemme kanssa. Asiakaslähtöisyys on sinulle kunnia-asia.
 

YHTEYDENOTOT
Lisätietoa tehtävästä antavat varatoimitusjohtaja Heikki Kangas, gsm 050 320 9136. Yhteydenotot 10.4.2018 klo 15:00 – 16:30 tai sähköpostilla heikki.kangas@newsec.fi. Sekä Head of Valuation Hannu Ridell, gsm 050 559 5527. Yhteydenotot 
5.4.2018 klo 15:00 - 16:00 sekä 9.4.2018 klo 15:00 - 16:00 ja 11.4.2018 klo 9:00 - 10:00. 

Lähetä kirjallinen cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.4.2018 mennessä otsikolla ”Johtava asiantuntija, Valuation” osoitteeseen rekry@newsec.fi.