(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, tilastotietojärjestelmät
Luonnonvarakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Tehtävän kuvaus

Haemme IT-alan ammattilaista sovelluskehityksen ja tilastotuotannon esimiestehtäviin. Toimit määräaikaisessa esimiestehtävässä Tilastotuotannon menetelmät -ryhmän ryhmäpäällikkönä; 1.8.2018 – 31.12.2020. Lisäksi vastaat tilastotuotannon tietojärjestelmien ja tietoarkkitehtuurin prosessien kehittämisestä sekä tiedonkeruiden hankintojen koordinaatiosta johtavan asiantuntijan roolissa.

Tulet vastaamaan tilastotuotannon prosessilähtöisestä kehittämisestä ja palveluiden sähköistämisen edistämisestä yhdessä Tilastopalvelut-yksikön substanssiryhmien kanssa. Toimit jäsenenä Tilastopalvelut-yksikön johtoryhmässä sekä edustajana alasi yhteistyöryhmissä. Lisäksi vastaat tiedontuotannon sujuvuudesta sekä tietojärjestelmien kehittämisestä ja ICT-palveluiden hankinnasta yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen Tietokeskuksen kanssa.

Innostut toiminnan kehittämisestä ja koet omaksesi asiakaslähtöisen palveluiden suunnittelun. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä sekä kokonaisarkkitehtuurilähtöisestä kehittämisestä. Pystyt toimimaan vaativien IT-hankkeiden asiakkaan projektipäällikkönä. Tunnet arkkitehtuurimenetelmät ja sinulla on hyvät näytöt systemaattisesta projektityöskentelystä. Omaat kyvyn hahmottaa asioita kokonaisvaltaisesti ja pystyt tukemaan ihmisiä osaamisen kehittämisessä.

Hakijalta odotamme

Tehtävän haltijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteestä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä osaamisen kehittämisestä. Lisäksi aikaisempi kokemus tietoarkkitehtuurin, tietojärjestelmien ja toiminnan kehittämisen tehtävistä on eduksi. Tilastoviranomaistoiminnan ja julkishallinnon tuntemus helpottavat tehtävässä toimimista. Tehtävässä vaaditaan ICT-toimittajahallinnan ja ketterän kehittämisen menetelmien tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. SAS-EG –ohjelmisto-osaaminen on tehtävän hoidossa eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Johanna Laiho-Kauranne, yksikön johtaja

puh. 029 532 6797 (tavoitettavissa: 16.4. klo 13-15 ja 24.4. klo 14-16), johanna.laiho-kauranne@luke.fi

Anna Louhivaara, päällikkö, Tilastotuotannon menetelmät

puh. 029 532 6798 (tavoitettavissa: 13.4. klo 13-15), anna.louhivaara@luke.fi

Hakeminen ja hakuaika

Hakuaika päättyy torstaina 26.4. klo 16.00.

Voit hakea tehtävää sähköisesti valtiolle.fi-sivulta tai toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki