(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija / Tiimipäällikkö
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia / Elinkeino-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Helsingin kaupungin elinkeino-osaston Innovaatiot ja uudet kokeilut -yksikköön johtavaa asiantuntijaa ja ekosysteemitiimin tiimipäällikköä.

Tiimin toimialaan kuuluvat innovaatiopolitiikka ja korkeakouluyhteistyö, uudet kasvualat, osaamiskeskittymien ja innovaatioekosysteemin kehittäminen sekä erilaiset uutta luovat hankkeet. Tavoitteena on luoda edellytyksiä uusien ideoiden, teknologioiden, tuotteiden ja liiketoimintamallien kehittämiselle, uudelle yrittäjyydelle sekä yksityisen sektorin työpaikkamäärän kasvulle Helsingissä.

Toimit lähiesimiehenä tiimisi noin kymmenelle asiantuntijalle sekä vastaat vaativien kehittämishankkeiden ja toimenpiteiden valmistelusta sekä johtamisesta. Osallistut myös kaupungin elinkeino- ja innovaatiopolitiikan suuntaamiseen sekä elinkeino-osaston strategian valmisteluun ja edunvalvontaan.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisia tehtäviä, hyvän työyhteisön ja näköalapaikan Helsingin kilpailukyvyn kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta.

Eduksi luemme esimieskokemuksen asiantuntijaorganisaatiosta,
can do -asenteen, elinkeino- ja innovaatiotoiminnan kehittämiseen liittyvän osaamisen, käytännössä osoitetun kyvyn johtaa ja toteuttaa vaativia kehittämishankkeita, EU unionin ja kansallisten rahoitusinstrumenttien tuntemuksen sekä kokemuksen yhteistyöstä kansainvälisten toimijoiden ja korkeakoulujen kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kanslia/fi/osastot-ja-yksikot/elinkeino/