(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, kaasumarkkinat
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua

JOHTAVA ASIANTUNTIJA, KAASUMARKKINAT

kehittämään Helenin kaasunhankintaa avautuvilla kaasumarkkinoilla. Tehtävä on uusi Helenillä. Pääset suunnittelemaan Helenin kaasunhankintakokonaisuutta sekä valmistelemaan toimitussopimuksia kotimaisten ja ulkomaisten kaasuntoimittajien kanssa hyödyntäen erilaisia logistisia kanavia. Seuraat suomalaisen ja eurooppalaisen maa- ja biokaasumarkkinan ja alan sääntelyn kehittymistä, analysoit niiden vaikutusta kaasunhankintaan sekä osallistut alan vaikuttamistyöhön. Osallistut myös muihin Helenin energianhankintaan liittyviin selvitystehtäviin.

Olet kaasualan ammattilainen ja sinulla on kokemusta Suomen, Baltian ja Euroopan kaasumarkkinoista: tunnet eri toimijat, hankintalähteet ja markkinarakenteet. Olet perehtynyt kaasumarkkinan avautumiseen ja kehittyvään lainsäädäntöön. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahvaa osaamista kaasumarkkinoista, kaasunhankinnasta ja/tai kaasumarkkinalainsäädännöstä. Käytät työkielenäsi sujuvasti sekä suomea että englantia. Venäjän ja Baltian alueiden kielten taidon samoin kuin hankintasopimusten laadintaan ja analysointiin liittyvän kokemuksen katsomme eduksesi.

Tarjoamme itsenäiselle ja pitkäjänteiselle osaajalle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän energianhankinnan parissa. Pääset tässä tehtävässä vaikuttamaan Helsingin kehittyvään energiajärjestelmään. Tukena työssäsi ovat monipuoliset kehitysmahdollisuudet ja osaavat energia-alan ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Janne Rauhamäeltä (p. 040 5666 275), parhaiten tavoitettavissa 13.2.2019 klo 12–16 tai 15.2.2019 klo 12-16, ja Mirka Mäkelältä (p. 040 336 0005), parhaiten tavoitettavissa 19.2.2019 klo 12-16 tai 20.2.2019 klo 12-16.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019.