(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, henkilöriskienhallinta/työturvallisuus
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme nyt asiantuntijaa/Johtavaa asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yritysasiakkaidemme palveluista henkilöriskienhallinnan/työturvallisuuden pariin.

Johtavana asiantuntijana toimit Vakuutukset ja Ulkomaantoiminnot yksikössä ja kuulut riskienhallinnan ja henkilövakuuttamisen tiimiin.

Olet osa erittäin kokeneiden, osaavien ja innovatiivisten asiantuntijoiden tiimiä. Toimit tiiviissä yhteistyössä yritysasiakkaiden asiakasvastaavien ja laajan sidosryhmäverkostomme kanssa. Tapaat yritysasiakkaitamme ja potentiaalisia yritysasiakkaitamme, pääosin turvallisuusjohtoa ja henkilöstöhallintoa. Osallistut aktiivisesti palveluiden ja konseptimme kehittämiseen. Työ on erittäin monipuolista ja vaihtelevaa ja edellyttää jonkun verran matkustamista Suomessa.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista henkilöriskienhallinnasta ja työturvallisuudesta sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä ja näkemystä yritysturvallisuudesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan työn yritysliiketoiminnan parissa. Ympärilläsi on osaavan tiimin, jossa on hyvä työskennellä. Saat mahdollisuuden hankkia syvällistä osaamista henkilöriskienhallinnasta ja sen vaikutuksesta yritysasiakkaidemme liiketoimintaan. Tarjoamme joustavat työajat etätyömahdollisuudella.


Tehtävässä todennäköisimmin menestyt jos sinulta löytyy

  • Aiempaa työkokemusta asiakastyöstä yritysasiakkaiden parissa
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä verkostoitua
  • Kiinnostusta ja kykyä perehtyä syvällisesti yritysasiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin henkilöriskienhallinnassa ja rakentaa heille sopiva palvelukokonaisuus
  • Myyntihenkistä asennetta ja aitoa kiinnostusta yritysasiakkaan erinomaisesta asiakaskokemuksesta
  • Osaamista erilaisista riskienhallintajärjestelmä
  • Kykyä johtaa itseäsi ja omaa työskentelyäsi itsenäisessä toimintaympäristössä
  • Aktiivista kehittämisotetta palveluiden sekä digitaalisten työvälineidemme osalta
  • Soveltuva tutkinto sekä henkilöriskienhallintaan ja työturvallisuuteen liittyvät opinnot ja osaaminen katsotaan eduksi.
  • Englannin kielen osaamista, ruotsinkielen osaaminen on iso plussa,


Lisätietoja

Jos olet kiinnostunut tehtävästä ja haluat olla mukana tuottamassa ennakoivaa elämänturvaa yritysasiakkaillemme alan parhaassa asiantuntijatiimissä toimitathan hakemuksesi hakulomakkeemme kautta 10.2.2021 mennessä.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Kaisa Höijer, 040 7609975, kaisa.hoijer@lahitapiola.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.