(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, energia- ja elinkaarikonsultointi
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme energia- ja elinkaarikonsultoinnin johtavaa asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Lähtökohtaisesti työtehtävänäsi on toimia vastuullisena asiantuntijana haastavissa rakennushankkeissa ja alan yhteisissä kehityshankkeissa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Työssäsi sinulla on tukena maan laajin energia- ja elinkaariosaaminen sekä motivoituneet alan huippuasiantuntijat. Työn tarkka kuva räätälöidään yhdessä kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi. Vaihtoehtoisia kehittymispolkuja meidän organisaatiossamme on useita.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme kokenutta rakennetun ympäristön energia- ja elinkaariosaajaa. Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri talotekniikka- tai energia-alalta. Työkokemuksesi kautta olet luonut itselle vahvan osaamisen esimerkiksi uudis- ja peruskorjaushankkeiden energiakonsultoinnista, uusiutuvan energian selvityksistä ja alueellisesta energiakonsultoinnista. Olet tottunut työskentelemään projektipäällikkönä ja vaativissa asiantuntijatehtävissä. Sinulla on kykyä hoitaa projekteja tuloksekkaasti alusta loppuun asti sisältäen työn hankinnan, projektin johtamisen ja asiakassuhteen ylläpidon.

Eduksi katsotaan kokemus ympäristöluokitusjärjestelmistä (erityisesti RTS) ja laajat rakennusalan verkostot.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry perjantaihin 14.12.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Teemu Salonen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 344 6589.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi