(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, datastrategia ja asiakasymmärrys
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt johtavaa asiantuntijaa datastrategian ja asiakasymmärryksen kehittämiseen.

Tehtävässäsi vastaat LähiTapiolan datan hyödyntämisestä asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa. Toimit esimiehenä tiedon hyödyntämisen sekä asiakas- ja markkinatutkimuksen huippuasiantuntijoille. Haluat kehittää liiketoimintaa asiakas- ja dataohjautuvaksi, sekä toteuttaa lupaamaasi lisäarvoa tiedon hallinnasta ja hyödyntämisestä ryhmän liiketoimintayhtiöille. Työssäsi toimit LähiTapiola-ryhmän eri liiketoimintojen ja kehitysohjelmien kanssa, sekä tulet osaltasi toimimaan ohjausryhmissä tietojohtamisen ja datakyvykkyyden rakentamisessa.

Odotamme sinulta

  • Kaupallista, matemaattista tai teknistä korkeakoulututkintoa
  • Kykyä tehdä monimutkaisista asioista helposti ymmärrettäviä, sekä viestiä vastuualueeltasi luontevasti suomeksi ja englanniksi
  • Kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta
  • Kokemusta ja halukkuutta työskennellä datan ja liiketoiminnan kehittämisen parissa (esimerkiksi dynaaminen segmentointi, markkinoinnin automaatio, tai petosanalytiikka)
  • Sinnikkyyttä kehitysprojektien ja liiketoimintamuutosten läpiviennissä

    Eduksesi katsomme finanssi- ja palveluliiketoiminnan ymmärryksen, kokemuksen markkinatutkimuksesta ja palvelumuotoilusta sekä datavirtojen, tutkimusmenetelmien ja tiedonkäsittelyn osaamisen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan tietojohtamisen toiminnon sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Vesa Riihimäki (vesa.riihimaki@lahitapiola.fi). Puhelimitse to 14.11. klo 14-16 ja ma 18.11. klo 8-10 (040 350 2110).

Haethan tehtävää hakulomakkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.