(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija / Asiantuntija / Autoliikenteen Työnantajaliitto ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018


Autoliikenteen Työnantajaliitto ry, ALT, (www.alt.fi) on maantiekuljetusalalla toimivien yritysten edunvalvonta- ja palveluorganisaatio työmarkkina-asioissa. Liiton jäseninä on tavaraliikenteen, linja-autoliikenteen, säiliöautoliikenteen ja ympäristöhuoltoalan yrityksiä sekä tavaraterminaaleja, KTK-yrityksiä ja taksivälityskeskuksia. Yhteensä jäsenyrityksiä on runsas 800 ja ne työllistävät noin 25 000 henkilöä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Pohjois-Haagassa Nuijamiestentie 7:ssä.

ALT solmii kuusi työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n kanssa ja yhden toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen Erityisalojen toimihenkilöliitto ERTO ry:n kanssa. Liitolla on pysyvä edustus myös Brysselissä.

Nyt olisi tilausta kovalle luulle!

Meillä vapautuu organisaatiossa paikka

Johtavalle asiantuntijalle / Asiantuntijalle

Olemme tiiviiksi työyhteisöksi hioutunut huippuporukka ja haluamme Sinut mukaan luottopakiksi ketjuumme. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä itsenäistä vastuuta ja näköalapaikan kuljetus- ja logistiikka-alan ykkösketjussa. Työyhteisömme osaaminen on huippua ja meillä työnteko voi oikeasti olla hauskaa.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen ja siihen kuuluvat työehtosopimusneuvottelut AKT:n ja ERTO:n kanssa, työmarkkinatoimintaan liittyvä neuvottelutoiminta laajasti, jäsenneuvonta ja -tiedottaminen työsuhdeasioissa, erimielisyysasioiden ja oikeudenkäyntien hoitaminen, alan lainsäädäntöön vaikuttaminen kotimaassa ja EU:ssa sekä kouluttaminen. Oma mielenkiintosi ja taustasi ratkaisee sen, mitä muita työmarkkinatoiminnan moninaisia osa-alueita toimenkuvasi pitää sisällään.

Haasteita ja mielenkiintoisia tilanteita siis riittää ja takaamme, että täällä pääset kerryttämään rautaista neuvottelukokemusta, jota ei hevillä keikauteta. Jotta pääset sujuvasti kiinni työn syrjään, Sinulla on vankkaa juridista osaamista, työoikeuden ja työmarkkinatoiminnan tuntemusta sekä kokemusta työsuhdeasioiden ja oikeudenkäyntien hoitamisesta. Olet tottunut neuvottelija ja pystyt työskentelemään ja tekemään päätöksiä nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineenkin alla. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen, huumorintajuinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen esitystaito.

Aloitus tehtävässä voidaan sopia joustavasti, kuitenkin viimeistään tämän vuoden lopussa.

Hyppää kyytiin huumorintajuiseen porukkaamme, kova meno on taattua!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 9.5. klo 12–13 puh. 020 746 9455 ja Johanna Leskinen 16.5. klo 8:30–10 puh. 020 746 9406. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.5. mennessä.