(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiantuntija, älykkäät energiaverkot
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme älykkäiden energiaverkkojen johtavaa asiantuntijaa Helsinkiin.

Päätehtävänäsi on älykkäiden energiaverkkojen rakentamisen ja kehittämisen konsultointi. Tehtäväkenttäsi koostuu monipuolisista projekteista niin yksittäisissä kiinteistöissä kuin kortteli- tai aluetason älyverkkoratkaisujen parissa. Työssä toimit enemmänkin strategisella ja ohjaavalla tasolla, kuin yksityiskohtaisten laskelmien parissa. Tehtävään kuuluu keskeisesti myös liiketoiminnan kehittäminen ja uusien asiakaslähtöisten konsultointipalveluiden ideointi sekä jalostaminen voimakkaasti muuttuvan energiamarkkinan tarpeisiin.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on yliopistotason (maisteri tai tohtori) loppututkinto energia-, sähkö- tai rakennusautomaatiotekniikan opintosuunnalta sekä vähintään 5-10 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalan, energia-alan tai teollisuuden projekteista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa asiantuntemusta kiinteistöjen ja energiaverkkojen rajapintaan syntyvistä älykkäistä energiaratkaisuista, mutta yhtä lailla strategista ajattelua sekä erinomaisia taitoja toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja sitouttaa heitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme halua ja kykyä kehittää palveluita, myyntihenkisyyttä sekä intohimoista suhtautumista energiatoimialaan.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mitä tarjoamme?

Granlund Consultingissa me luotamme huippuasiantuntijoihimme ja kannustamme luovaan ajatteluun.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, ja panostamme innovaatioihin sekä kehittymiseen. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Saat meiltä myös käyttöösi tehokkaat ja modernit työkalut sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Ville Reinikainen, p. 050 541 5375 ja ryhmäpäällikkö Jussi-Pekka Kuivala, p. 040 837 8095 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi