(Poistunut julkaisusta)

Johtava asiakastyöntekijä, verkkoterapeutti ja asiakastyöntekijä
Peluuri

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Kiinnostaako työ pelihaittojen parissa?

Haluatko mukaan innostuneeseen ja sitoutuneeseen porukkaan tekemään merkityksellistä työtä pelihaittojen parissa? Tarjoamme näköalapaikan sekä hyvät kehittymismahdollisuudet rahapeliongelmien kanssa työskentelyyn, verkko- ja puhelinauttamiseen sekä kehittämistyöhön.

Nyt haemme Peluuriin ja osaksi työyhteisöämme Peliklinikalle kolmea työntekijää:

  • Johtavaa asiakastyöntekijää, jonka tehtäviin kuuluvat Peluurin asiakastyön johtaminen ja kehittäminen. Johtava asiakastyöntekijä toimii asiakastyön tiimien (Peli poikki ja päivystystiimi) tiiminvetäjänä. Asiakastyön ja henkilöstöhallinnon vastuualueiden ohella työtehtävään voi kuulua taloushallinnon vastuuta soveltuvin osin sekä jonkin verran asiakastyötä Peluurin palveluissa.
  • Verkkoterapeuttia (uusi tehtävä), jonka tehtäviin kuuluu asiakastyö ja sen kehittäminen, arviointi sekä seuranta ensisijaisesti verkkopohjaisessa Peli poikki -ohjelmassa sekä toissijaisesti Peluurin muissa palveluissa.  Lisäksi terapeutti osallistuu tiedontuotantoon, raportointiin ja viestintään yhdessä muiden peluurilaisten kanssa.
     
  • Asiakastyöntekijää (opintovapaan sijaisuus), jonka tehtäviin kuuluvat asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tuki Peluurin sähköisissä palveluissa (palvelumuotoja ovat mm. auttava puhelin ja chat) sekä osallistuminen Peluurin ja Peliklinikan palveluiden kehittämiseen, tiedontuotantoon ja raportointiin.

Tehtäviin valittavilta toivotaan soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa, työkemusta riippuvuus- tai mielenterveysongelmien parissa, kiinnostusta ja kokemusta motivoivan haastattelun työotteeseen sekä valmiutta teknologiavälitteiseen asiakastyöhön (verkko- ja puhelintyö). Lisäksi johtavalta asiakastyöntekijältä toivotaan kokemusta johtamisesta ja esihenkilönä toimimisesta.

Tehtävien hoitamisessa eduksi katsotaan erityisosaaminen pelihaitoista, kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvien menetelmien tuntemus, ruotsin ja englannin kielitaito sekä kokemus sähköisistä auttamispalveluista.

Johtavan asiakastyöntekijän ja verkkoterapeutin työsuhteet solmitaan Sininauhaliittoon toistaiseksi voimassa olevina ja asiakastyöntekijän työsuhde määräaikaisena 31.12.2020 saakka.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuurisaldon sekä joustavan ja liukuvan työajan. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työn vaativuus ja erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työaika on keskimäärin 38 t/vko, työ voi sisältää myös iltatyötä. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakemukset tehtäviin pyydämme jättämään maanantaihin 28.10.2019 klo 16.00 mennessä.

Haastattelut toteutetaan 13.11.-15.11.2019.