(Poistunut julkaisusta)

Johtava arkkitehti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimella on toimitiloja lähes 300:ssa eri osoitteessa. Tilat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon toimitiloja ja erityisasuntoja, joiden neliömäärä on yhteensä noin 500.000 m2. Väestön ikääntyminen, kaupungistuminen ja digitalisaatio haastavat toimialaa jatkuvaan uudistumiseen ja kehittymiseen. Helsingin sotella on yli miljardin euron talonrakennushankkeet ohjelmoituna vuoteen 2030 mennessä.

Tilapalvelujen vastuulla ovat toimialan palvelutilaverkon suunnitteluun, ydintoiminnan tarvitsemien tilahankkeiden ohjelmointiin ja suunnittelun ohjaukseen sekä muiden tilatarpeiden toimeenpanemiseen liittyvät tehtävät. Lisäksi ylläpidämme tilojen vuokrarekisteriä, johdamme toimialan tilankäyttöä sekä vastaamme toimialan edunvalvonnasta kaikissa maankäyttöön ja tiloihin liittyvissä asioissa.

Haemme asiantuntijajoukkoomme sosiaali- ja terveydenhuollon tiloista ja tilojen kehittämisestä kiinnostunutta JOHTAVAA ARKKITEHTIA vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi. Tilapalvelut on innostava ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa työtäsi, osaamistasi ja johtamistasi. Palvelussuhde alkaa 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä vastaat yhteistyössä kaupunkiympäristö-toimialan kanssa tilainvestointiohjelman toimeenpanosta ja toimialan tiloihin liittyvistä kehittämishankkeista sekä maankäyttöön ja tiloihin liittyvien lausuntojen valmistelusta.
Yhdessä ydintoiminnan palvelujen uudistamisen kanssa vastaat palvelutilaverkoston ylläpitämisestä ja kehittämisestä ja yhteistyössä kaavoituksen kanssa tonttien saatavuudesta. Hankkeissa vastaat toimialan tilatavoitteiden toteutumisesta

Toimit tilapalvelujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden lähiesimiehenä, joten voit työssäsi hyödyntää tiiminjohtamistaitojasi ja kokemustasi esimiestehtävistä.

Tehtävässä korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, usean hankkeen ja kokonaisuuden yhtäaikainen koordinointikyky sekä paineensietokyky.

Tehtävän kelpoisuusehtoina on:
- Teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto.
- Pitkäaikainen käytännön työkokemus tehtäväkuvauksen mukaisista työtehtävistä.
- Suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävässä luetaan eduksi:
- Suoritetut esimies- ja johtamisvalmennukset
- Kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja lautakuntaesitysten ja lausuntojen valmistelusta
- Toimialan tilojen, rakennusten ja erityisasumisen suunnittelun ja käytön hallinta, myös kokemukset hyvistä tilakäytännöistä Suomen ulkopuolella.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan toimialan tila- ja rakennushankkeiden suunnittelun johtamisessa. Lisäksi kaupungin hyvät henkilöstöedut. Lue lisää alta kohdasta Linkki lisätietoihin.

Hakemukset jätetään kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Haastatteluun kutsuttaville hakijoille järjestämme ryhmähaastattelun torstaina 27.2. aamupäivällä.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tilapalvelupäällikkö Carl Slätis, p. 040 688 6646, ti 28.1. klo 13-15 ja 6.2. klo 13-15. carl.slatis@hel.fi.

Lisätietoa

http://helmi.hel.fi/henkilosto/Henkilostoedut/Sivut/default.aspx