(Poistunut julkaisusta)

Johtava arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Savoplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Haemme nyt vireälle Savon seudulle Iisalmeen tai Kuopioon

JOHTAVAA ARKKITEHTIA

kehittämään ja johtamaan arkkitehtiyksikkömme Savoplanin toimintaa osana Insinööritoimisto Savolaista. Tuot mukanasi arkkitehtonista näkemystä ja osaamista erilaisten suunnitteluhankkeiden toteutuksesta sekä ohjaamisesta. Vastaat töiden organisoinnista, aikataulujen pitävyydestä sekä yhteistyön sujuvuudesta toimistomme sisällä sekä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut  myös itse vahvasti asiakasprojektien toteutukseen.

Sinulla on arkkitehdin koulutus ja kokemusta teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteista (AA-pätevyys/mahdollisuus hakea). Sinulla on vahvat projektihallintataidot ja halua ottaa esimiesvastuuta. Aikaisempaa esimieskokemusta emme edellytä, mutta arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä projektienhallinnasta.

Tehtävä on upea mahdollisuus kehittymishaluiselle arkkitehdille toimia vastuullisessa tehtävässä vakaassa yrityksessä kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Tarjoamme erinomaiset asiakassuhteet ja mahdollisuuden oman yksikön kehittämisen sekä siihen tarvittavat työkalut. Arvostamme ammattilaisiamme ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa rekrytoinnissa avustavan Competestin Mervi Puupponen p. 050 3268 000. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa competest.fi -> avoimet työpaikat. Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.