JOHTAVA ARKKITEHTI, TIEDONHALLINNAN RATKAISUT
Nice-business Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on IT-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi


 Haemme emoyhtiöllemme Fujitsulle
 
 JOHTAVA ARKKITEHTI, TIEDONHALLINNAN RATKAISUT
 
 
Vastaat tiedonhallinnan ratkaisualueen arkkitehtuurilinjauksista ja ratkaisujen teknologisesta ajantasaisuudesta. Suunnittelet ja kuvaat ratkaisut asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin sekä vastaat niiden toteutettavuudesta. Osallistut myös myynnin tukeen ja asiakasprojekteihin. Fujitsun kehittämän CaseM -tiedonhallinnan ratkaisun kehittyminen ja kilpailukykyisyyden varmistaminen on osa työkenttääsi.

Tiedonhallinnan ratkaisumme toteuttavat asiakkaidemme digitaalista transformaatiota tehostamalla tiedon käyttöä, automatisoimalla rutiinitoimintoja ja tukemalla päätöksentekoa.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä johtamaan tuotteistetun ratkaisukokonaisuuden arkkitehtuurikehitystä toiminnallisuuden, datan ja teknologiatoteutusten alueilla.
 
 Sinun  profiilisi
 

Toivomme sinulta kokemusta moderneista ratkaisuarkkitehtuureista, pilvipalveluista erityisesti Paas-tasolta, Java-teknologiasta sekä erilaisista data- ja integraatioplatformeista. Kokemus niin asiakaskohtaisista tenanteista kuin moniasiakasympäristöistä sekä niiden suunnittelusta, toteutuksesta, operoinnista sekä tietoturvasta auttaa tehtävässä menestymisessä.


 Tuotat laadukkaita teknisiä kuvauksia ja osaat mallintaa arkkitehtuuria järjestelmä-, sovellus- ja komponenttitasoilla. Kenties sinulla on entuudestaan kokemusta tuotekehityksestä. Vahvan teknisen osaamisen lisäksi annamme painoarvoa kokemukselle asianhallinnan, asiakirjahallinnan ja arkistoinnin järjestelmistä.
 
 Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt ohjaamaan teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti sekä suomen että englannin kielellä. Etsimme ennen kaikkea kädet savessa -asenteella olevaa arkkitehtia, jolla on intoa uusiin haasteisiin!
 
 Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.
 
 Tarjoamme sinulle
 
 
Tarjoamme sinulle paikan osaavassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisujemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!
 
 Kiinnostuitko? Ole rohkeasti meihin yhteydessä!
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hyvärinen, p. 050 5922164 tai sähköposti juha.hyvarinen@nico.fi
 
 Jätäthän Cv:si ja yhteystietosi meille 17.1.2021 mennessä

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411150
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juha Hyvärinen (juha.hyvarinen (a) nico.fi)
  • Puhelin: 0505922164
  • Sijainti: Helsinki