(Poistunut julkaisusta)

Johtava AD ajankohtaistoimitukseemme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

A-lehtien ajankohtaismedioiden toimitus tekee merkittävää journalismia, ja sen brändejä ovat Apu, Image ja Mondo. Etsimme nyt näkemyksellistä, luovaa, prosessit taitavaa ja rohkeaa johtavaa AD:ta. Englanninkielinen tittelisi voisi olla vaikkapa design editor.

Työssäsi johdat ajankohtaismedioiden visuaalista suunnittelutyötä ja teet sitä myös itse. Vastaat sisältöjen ilmeestä ja uudistumisesta sekä printissä että verkossa.

Sovit tehtävään, jos innostut uutisista, henkilöjutuista, reportaaseista ja median uusista muodoista. Nautit tiimityöstä, olet hyvä organisoimaan ja sinulla on kyky suunnitella ja toteuttaa oivaltavaa visuaalista journalismia ja infografiikkaa. Sytyt merkityksellisistä jutuista ja parhaasta kuvajournalismista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää kunnianhimoista ja uutta luovaa ajankohtaismediaa tiimissä, jossa on osaamista niin printtijournalismista kuin digitaalisista kerronnan muodoista. Teet töitä A-lehtien kuvatoimituksen kanssa.

Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen, ja pääset osaksi hauskaa ja uutta luovaa työporukkaa. Tarjoamme henkilöstöllemme vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Työ on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 13.9. klo 9–10 ja maanantaina 16.9. klo 11–12 päätoimittaja Marja Aarnipuro, p. 050 414 4565.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 25.9.2019.