Johtamisjärjestelmien auditoija/pääarvioija, sähkö- ja elektroniikkateollisuus
Eurofins Expert Services Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2021

Haussa on uusi pääarvioijan paikka pätevälle osaajalle. Katso, vinkkaa, hae ja tule osaksi loistavaa joukkoamme!

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu johtamisjärjestelmien palvelukokonaisuuteen.  Akkreditoituna toimijana sertifioimme laatujärjestelmiä ISO 9001 ja ISO 13485 -standardien mukaisesti, ympäristöjärjestelmiä ISO 14001 -standardin mukaisesti sekä työturvallisuusjärjestelmiä ISO 45001 -standardin mukaisesti. Tiimimme sijoittuu Tampereelle. Työssäkäyntialueella asuminen tai sinne muuttaminen ei ole täysin välttämätöntä, koska työ tapahtuu suurelta osin asiakkaan luona sekä myös etätyöskentelyyn on meillä hyvät mahdollisuudet.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, iloisen ja kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

Pätevyydet

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa esimerkiksi sähkö, automaatio tai elektroniikka puolelta tai vastaavaa koulutusta sekä työkokemusta näihin toimialoihin liittyen. Katsomme eduksi kokemuksen laatu-, ympäristö- sekä työturvallisuus asioiden parissa toimimisesta sekä aikaisemman kokemuksen arvioijatehtävistä.

Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on myös aiempaa kokemusta asiakastyössä toimimisesta. 


Kerro meille lisää itsestäsi! Mielellämme kuulisimme sinusta, ota siis rohkeasti yhteyttä! Lähetäthän hakemuksesi 31.8.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Mika Riihimaa, Kehittämispäällikkö, Puh. 040 555 3630, MikaRiihimaa@eurofins.fi
Katja Marttala, Järjestelmäsertifioinnin vastuuhenkilö, Puh. 040 023 8189, KatjaMarttala@eurofins.fi

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 47 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2020 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 5,4 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot