Johtamisen ja työkulttuurin kehittämisen päällikkö
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Oletko parhaimmillasi uudistajana? Nautitko ihmisiin vaikuttamisesta? Kiinnostaako sinua viedä henkilöstö ja esimiehet muutosmatkalle kohti maailman toimivinta kaupunkia? Haluatko tulla uudistamaan Helsingin kaupungin työ- ja toimintakultuuria sekä kehittämään johtamista seuraavalle tasolle? Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Stadin HR etsii tiimiinsä liiketoimintataustaista johtamisen kehittämisen ammattilaista

Johtamisen ja työkulttuurin kehittämispäällikön tehtävään (Senior HRD Manager).

Etsimme joukkoomme kokenutta ja liiketoimintalähtöistä ammattilasta muodostamaan kaupungin yhteistä johtamisen tahtotilaa ja askelmerkkejä työkulttuurin kehittämiseksi. Helsingin strategia haastaa sekä johtamista että toimintakulttuuria uudistumaan. Osaavalla henkilöstöllä, johtamisella ja toimintatapojen jatkuvalla kehittämisellä voimme ennakoida toimintaympäristön ja työn muuttumista ja varmistaa työn arjen sujuvuuden. Tehtävässä vastaat johtamisen ja työkulttuurin uudistamisesta, viestit uudistumisen linjauksista ja kehität mittareita, joilla arvioidaan uusien toimintatapojen vaikuttavuutta ja kulttuurin kehittymistä.  Onnistumisesi punnitaan henkilöstön ja asiakkaiden kokemuksessa sekä arjen tekoina ja entistä parempana työn sujumisena. Etsimme joukkoomme ammattilaista, joka toimii johdon aktiivisena sparrauskumppanina ja jolla on jo näyttöä työkulttuurin muutoksen toteuttamisesta edellä mainittujen painopisteiden osalta.

 

Tehtävä on keskeinen avainrooli Helsingin kaupungin strategian toteuttamisessa ja uuden toimintakulttuurin luomisessa. Teet tiivistä yhteistyötä kaupungin- ja toimialojen johdon kanssa. Vahvalla verkostoitumisellasi ja näkemyksellisyydelläsi viet strategisia HR-hankkeita maaliin yhdessä kaupungin toimialojen ja liikelaitosten kanssa. Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Toimintatavaltasi olet yrittäjämäinen, saat asiat tapahtumaan. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet positiivinen, aikaansaava ja energisoiva henkilö. Kanssasi on mukava tehdä töitä!

 

Tehtävässä raportoit kaupungin henkilöstöjohtajalle ja olet kaupungin HR-johtoryhmän jäsen. Tehtävä on uusi ja toimit esimiehenä näin alkuun 2-4 asiantuntijalle. Matriisissa johdat Stadin HR:n kehittämisen asiantuntijoita sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimialojen henkilöstöpäälliköiden ja HR-kehittäjien kanssa. Työssäsi sparraat ja valmennat HR-asiantuntijoitamme kasvamaan ja kehittymään edelleen omassa roolissaan rakentaen ketterää ja kimmoisaa kehittämisen kulttuuria läpi kaupunkiroganisaation.

 

Sinulla on yli 10 vuoden johtamiskokemus HR-, liikkeenjohdon- tai konsultoinnin kentässä ja soveltuva akateeminen koulutus. Olet työksesi valmentanut johtoryhmiä, kehittänyt johtamisen ja työnantajakuvan mittareita ja hankkeistanut johtamisen ja kulttuurin kehittämistä suurissa organisaatioissa.

 

Hakemamme henkilö työskentelee strategisella tasolla organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi ja ottaa laajasti huomioon organisaatioon ja rajapintoihin liittyviä asioita. Hän on selkeä ja johdonmukainen tavoitteiden osalta, omaa hyvät vuorovaikuttamisen kyvyt, toimii tehokkaasti ja pystyy vaikuttamaan matriisissa. Hän mahdollistaa muiden onnistumisen ja jakaa asiantuntemustaan laaja-alaisesti. Hän luo hyvät suhteet muuhun organisaatioon ja laittaa persoonansa likoon.

 

Arvostamme erityisesti

  • johtamiskokemusta henkilöstöhallinnon tehtävissä monialaisessa organisaatiossa.
  •  laajaa perehtyneisyyttä ja verkostoitumisen taitoja.
  • esimieskokemusta yksikön johtamisesta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimialan ja merkityksellisen työn, jossa pääset vaikuttamaan koko Helsingin kaupungin strategian suuntaiseen uudistumiseen ja johtamiseen. Sinulla on käytössäsi erinomaiset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet, loistava työyhteisö ja porukkahenki, mahdollisuus monipuoliseen työssä oppimiseen sekä toimipiste ihan Helsingin ytimessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot