Johtajuuskehittäjiä, LMI Finland Oy Ab
Henkilöstöpalvelu Heimo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021
Haemme asiakkaallemme LMI Finland Oy Ab:lle ammattitaitoisia

Johtajuuskehittäjiä

pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa), Turkuun ja Tampereelle

Haemme sinua johtamisen ja kehittämisen rautainen ammattilainen. Yrittäjähenkisyys huokuu sinusta ja voimakas kasvutilanne on sinulle luontainen toimintaympäristö. Sinulta löytyy vahva menestymisen draivi ja sisimmässäsi on palo niin myynti kuin valmennustyöhön. Suuren vaikutuksen teet meihin halukkuudellasi rakentaa tiimejä ja kyvylläsi hyödyntää verkostojasi.

Teet itsenäistä asiakastyötä, joka edellyttää ripeää, asioihin tarttuvaa ja yrittäjämäistä työotetta. Sinulla on vastuuta, mutta myös vapautta aikatauluttaa omat työsi sekä sovittaa työ ja arki haluamallasi tavalla. Monipuolinen kiinnostus sekä ihmisistä että organisaatioista on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Ratkaisukeskeisellä, kannustavalla panoksellasi varmistat, että asiakas on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme tuloksellista kehittämisotetta, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä itsenäistä, vastuullista toimintaa.

Mitä odotamme sinulta:

- aikaisempaa johtamis- ja esimieskokemusta
- yrittäjähenkisyyttä ja kokemusta myynnin tehtävistä
- ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ja vahvaa vuorovaikutustaitoa
- sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle:

- itsenäisen, mielenkiintoisen ja palkitsevan työn - tästä työstä ei monipuolisuutta puutu!
- tutkitusti toimivat prosessit ja ainutlaatuiset materiaalit
- upean kollegaverkoston
- kattavan koulutuksen ja tuen sekä Suomessa että ulkomailla
- laajat vaikutusmahdollisuudet franchising-periaattein


Tuleviin kollegoihisi voit tutustua täältä https://www.lmi.fi/tiimi/ .KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 22.3.2021 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot